En dålig sommardag

Hej på er hjärtan!

Idag är det lördag och jag har äntligen en helg ledigt! Självklart bestämde sig vädret för att också ta ledigt då, så istället för sol och värme så ger den oss regn och gråa moln.. Precis vad man önskar sig på sin lediga helg! Planerna att liga ute och sola och bättra på den lilla bränna man fått under sommaren ströks ju ganska direkt om jag säger så..

Men men, vi fick göra det bästa möjliga av dagen. Jag startade med att göra frukost på sängen till mig och Eric i form av kesopannkakor (receptet hittar ni HÄR ), samtidigt som vi kollade två avsnitt av La Casa de Papell. När det sen började krypa i benen, omkring 11 tiden, så cyklade jag iväg till gymmet för att beta av veckans sista träningspass. Det kändes verkligen välbehövligt där och då, min kropp blir verkligen extremt rastlös av att bara ligga still i sängen.. Jag har lättare att göra det på kvällen än på morgonen isåfall.

Sen efter lunch blev det ett avsnitt till på serien innan vi satte oss i bilen och åkte in till Vadstena en sväng. Där gick vi bara runt lite på gränderna och nere vid vattnet. Det är en verkligen en riktigt mysig stad, speciellt om vädret är bra också 😉 Men alla dagar kan ju inte vara bra sommardagar, vissa dagar måste väll vara regniga och gråa också antar jag, det ska ju vara bra för naturen sägs det haha! Men vädret hindrade oss INTE från att stanna till vid glassmagasinet och köpa oss varsin glass. Jag lovar er, det finns inget dåligt väder för glass! Jag tog en strut med två kulor, lakrits och smultron/jordgubb, och Eric tog en strut med tre kulor, polka, mintchoklad och blåbär. Båda två slank ner på mindre än 5 minuter tror jag haha, blir så när man sitter och halv fryser medans man äter.

Men nu är vi hemma igen och ska bara ha en mysig hemmakväll tror jag. Kanske att vi åker en sväng till några kompisar om orken finns där, men inget mer än så. Bara slappa och ta det lugnt helt enkelt.

Ha en underbar lördag! <3

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Så fin du är! Ha en underbar dag. Kram
nouw.com/hannaemmy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229