Månadens "Have to do"

Fixa mitt hår!! Detta är nog den mest plågsamma för plånboken, men också den som syns mest. Min utväxt sedan jag sist var hos frisören börjar bli rätt rejäl nu och skulle verkligen behöva fräschas upp..


Börja plugga. Detta är egentligen något jag skulle ha som "have to do" varje månad hehe.. men just denna månad har jag ett viktigt matte prov som jag vet att jag i efterhand kommer vara tacksam för om jag pluggade till det. Svårt bara att ta tid till det när det är sååå tråkigt..


Bestämma mig om utlandsresan. Börjar lida mot sitt slut gällande min betänketid om resan, men har sådan beslutsångest deluxe så ni anar inte. Såklart man vill utomlands liksom, det är bland det bästa jag vet! Men man kanske måste vara lite förnuftig och tänka på skolan och träningen också..?


Köpa ny rengöring för mitt ansikte (!) Min hud kan jag helt enkelt nu konstatera inte klarar denna kyla. Jag blir så torr i huden, men samtidigt får jag finnar. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra om jag ska vara ärlig.. Dags för drastiska åtgärden ;)¨


Ta mig tiden och träffa folk. Detta låter sjukt sorgligt och ensamt, men det är faktiskt sant.. Måste lära mig prioritera min tid och när jag väl har lediga stunder måste jag faktiskt ta mig tiden och träffa dom jag inte hinner träffa så ofta. Det suger verkligen när man förlorar kontakten med någon, så då måste jag göra det jag kan för att motverka det.


Börja kolla julklappar.. Hahah detta kanske låter galet, men jag känner mig väl och jag vet om jag inte börjar i tid så kommer jag stå där den 23:e december och bara "jag har ingen aning om vad jag önskar mig", typical jag.

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229