Dalen efter toppen

Hej på er hjärtan!

Under dom senaste veckorna så har träningen nästan gått lite väl bra, min kropp har känts ovanligt pigg och allt har verkligen bara flutit på. Glädjeendorfiner har det inte varit brist på i min kropp om jag säger så, jag har haft en positiv känsla till i princip allt jag har gjort. Det känns verkligen som att jag har legat på toppen av mitt välmående! Men allt gott varar inte för evigt, för igår vaknade jag upp med halsont och en väldigt hes röst. "Det går säkert över under dagen", jo ja, det var iallafall vad jag tänkte..

(Ett tips till er alla från en efterklok tjej, träna inte om du börjar känna av halsont eller feber!!!!) För dum som jag var åkte jag iväg på mitt älskade spinningpass igår kväll, och avsett hur bra det kändes igår så gav det ett rejält bakslag idag. I morse när klockan ringde kunde jag knappt svälja, näsan var igen täppt och huvudet pulserade. Japp, jag har blivit sjuk...

Så idag ska jag alltså kedja fast mig i sängen hela dagen och tvinga mig själv att bara ligga ner och vila upp mig. Ingen träning, inga promenader, inga äventyr. Bara jag, min säng, massa medicin och huskurer... PUST!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229