Creme lika a brulee

Ser ni hur fint ljus det är? Äntligen börjar lite vackert vinterljus krypa fram, istället för detta gråa och tråkiga väder som varit dom senaste dagarna..

Hej förresten! Idag var första dagen i skolan efter lovet, blandade känslor kring det. Skönt att vara tillbaka i lite rutiner igen, men kan såklart inte ljuga om att det är skönt att kunna sova till lunch då och då också 😉 Hur som helst, nu är första dagen iallafall avklarad, och dröjer nog inte så lång tid till innan man är inne i mönstret igen.

Inlägget skulle dock inte handla om min första skoldag och tankarna kring den, utan om tröjan på bilderna ovanför. Igår kväll hämtade jag nämligen ut ett paket på posten varav innehållet i paketet bland annat var denna tröjan. Tröjan är från Chiquelle.com vilket även dom andra plaggen var ifrån. Tycker tröjan är hur snygg som helst, relativt enkel men samtidigt lätt att "klä upp" också och ha på lite finare tillfällen. Men framförallt var den så otroligt skön! Jätte mjuk i materialet och passformen var perfekt. Tröjan finns såklart att klicka hem på deras hemsida och där heter den "Feel The Contrast Knit". Färgen är creme/black.

Med rabattkoden "GO2018" får du nu dessutom 15% rabatt på Ciquelle.com fram till 14/1, rabattkoden gäller dock inte på reavaror. Men dom har även en stor rea som pågår just nu på deras hemsida där dom har 40% rabatt på flertal utav deras plagg, så kan nästan lova er att ni kommer att hitta er något fynd där 😉

I samarbete med Chiquelle

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229