Classy

//Klänning- Bubbleroom//Väska- Accent//Örhängen- Ur&Penn//

Hej på er hjärtan!

Solen lyser tyvärr inte idag men vädret fortsätter att leverera värme vilket definitivt uppskattas. Känner dock att solen kanske också behöver leta sig fram så att jag kan jobba ikapp en liten bränna eftersom den definitivt inte kommer gratis med mitt svennepigment.. Jag är fortfarande lättad över att jag inte smälte in i min vita klänning på studenten, tanke på min bleka hud fanns det en risk för det kände jag haha!

Idag ska jag iallafall till Linköping för att heja på Eric när han tävlar. Det är sprint SM i triathlon, och även om det inte direkt är den kategorin som han vanligtvis tävlar eftersom han satsar mer på långdistanser så får man se det som bra träning och en rolig upplevelse. Så jag, mamma, hans föräldrar och hans farmor ska åka in och stötta honom hela vägen runt in i mål. Jag har ju aldrig sett honom tävla tidigare så det ska faktiskt bli riktigt kul, håller tummarna för att allt går bra också!

Efter tävlingen väntar lunch på stan, givetvis tar jag tillfället i akt att käka på HälsoFreak när vi väl är i Linköping. Restaurangen i mitt hjärta, där blir jag aldrig besviken! Men därefter rullar nog bilen hem till Motala igen för sen på eftermiddagen har jag ett träningspass inbokat med en kompis på gymmet. Vi ska köra ett axel/arm pass, några muskelgrupper som jag är lite sämre på så det här ser jag verkligen fram emot. Tror jag behöver lite inspiration just när det kommer till dessa muskelgrupper, de är liksom inte mina starkaste områden.. Och självklart räknar jag med träningsvärk imorgon 😉

Kram!

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229