Beslutsångest deluxe

Hej på er!

Jag vet att jag under den senaste tiden har varit oerhört rörig med allt gällande mina jobb.. Men för att vara ärlig, det är jäkligt rörigt alltså! För att göra en lång historia kort så hade jag i början av det här året panik över att inte få något jobb till sommaren, så då beslutade jag mig för att söka så många jobb jag bara kunde. Problemet är nu när jag har börjat få svar från alla jobben.. och jag nu har ännu svårare att veta vilka jobb jag ska tacka ja till, och vilka som ska få svaret nej.

När det gäller jobb så får jag alltid så grov beslutsångest. Det är så mycket som ska fungera. Jag vill trivas på arbetsplatsen, ha bra arbetskamrater, bra arbetsmiljö, sedan är ju såklart också lönen viktig! Alla jobb har ju sina för och nackdelar, olika jobb ger olika erfarenheter. Jag har ju tidigare bara jobbat inom restaurangbranschen på snabbmatskedja vilket är en lärorik men också väldigt stressig bransch. Därför tänkte jag inför i år att jag ville utöka mina jobberfarenheter lite och söka jobb inom några andra branscher också. Jag sökte bland annat till butik, servitris inom restaurang, instruktör och assistent. Det är väldigt varierade arbetsuppgifter vilket jag tänker är bra då det blir lite roligare att kombinera jobben då.

Men nu har jag alltså kommit till den punkten då jag måste välja vilka jobb jag vill ta och vilka som jag tyvärr ska tacka nej till. Jag vill ju såklart försöka kombinera några olika jobb eftersom jag i sommar har tänk att jobba väldigt mycket för att spara ihop pengar till min framtida resa. Men jag förstår ju också att jag inte kan ha hur många olika jobb som helst, då kommer jag bara röra ihop alla tider och det kommer inte sluta upp bra någon stans. Men då är frågan jag ställer mig om och om igen, vad ska jag prioritera? Pengarna, arbetsmiljön eller arbetskamraterna...?

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229