B R E A K F A S T

Godmorgon på er hjärtan!

Har sagt det förr men jag säger det igen, är inte frukosten typ det finaste vi har?? Jag skulle utan tvekan kunna äta frukost till alla måltider på dagen, iallafall under en kortare period! Att vakna upp i lugn och ro, kanske åka och träna, blogga lite, eller bara ligga och dra sig i sängen ett tag, för att sedan mötas av en god och fantastisk frukost. Det älskar jag!

Just idag har jag en lite extra lyxig frukost faktiskt, nämligen en egen gjord granola som jag toppar min kvarg med. Granolan blev verkligen orimligt god, jag skulle kunna äta den som godis typ, så om jag kommer ihåg ska jag definitivt lägga ut receptet här! (får man ens skryta så mycket om något man har gjort själv??).

Jag ska njuta lite till av min frukost, jag har några klunkar kvar mitt kaffe och dom klunkarna skojar man inte bort, men sedan är det nog dags för mig att bege mig till innebandyhallen för att köra helgens sista matcher. Om ni minns så nämnde jag tidigare i veckan att jag har DM den här helgen och idag är sista dagen på den turneringen. Jag får uppdatera er lite senare sen om hur det har gått, men jag känner definitivt en doft av vinst...😉

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
frukost är HELT klart det finaste vi har! ♡
nouw.com/sarakarlssonsse
tildasamuelsson
tildasamuelsson,
Länge leve frukosten <3
nouw.com/tildasamuelsson
Flisan
Flisan,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229