Alltid en skönhetsbehandling till hands

I samarbete med Swiss Clinic

Godmorgon hjärtan!

Igår kväll när jag kom hem från jobbintroduktionen (som förövrigt kändes otroligt bra) så låg ett paket i brevlådan och väntade på mig. I paketet låg min skin roller från Swiss Clinic som jag klickade hem förra veckan och dessutom fick jag med ett litet bonuspaket i form av en rengöring till skin rollern. Ända sedan samarbetet blev bestämt så har jag varit så längtansfull att få hem paketet så jag ska kunna testa "maskinen" så ikväll ska det bli skönhetsbehandling här hemma! För er som inte har hört talas om den här produkten innan så är det apparat som utgör en typ av skönhetsbehandling. På skaftet (rollern) sitter massvis med små nålar, så när man rullar den på huden så sticker den hål i dina hudceller så att den döda och dåliga huden försvinner och istället kommer ren och fräsch hy fram under. Hur fantastiskt låter inte det? Det bästa av allt, du behöver inte slänga ut massa pengar och tid på att gå till massvis med salonger och göra olika behandlingar utan du har alltid din skin roller nära till hands och kan utföra behandlingen när du själv anser behöva den. Smidigt va?

Kommer slänga upp ett first impression här på bloggen lite senare i veckan och berätta vad jag tycker efter första behandlingen. Är dock lite tveksam till att använda den för mycket nu när jag äntligen har fått solbrun färg i ansiktet.. TÄNK OM DEN FÖRSVINNER?!!?

Är ni sugna på att beställa hem något ifrån Swiss Clinic så har jag självklart en rabattkod som ger er 20% rabatt på hela deras sortiment! Koden är "SWISSCLINIC50W" och den uppger ni i kassan när ni ska betala och har klickat i de saker ni vill beställa.

// Tilda.S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229