​Den 11 juni är en dag svår att glömma.
Det var en lördag i början av denna månad som jag äntligen fick göra det jag längtat så otroligt mycket till, nämligen att avsluta mina år på Waldorf. 
Denna skola var bra då jag var mindre, men i årskurs 7 började allting stupa utför och personligen tycker jag att skolan har blivit sämre med åren. Den sista tiden i skolan var riktigt tuff, prov efter prov, och två dagar innan skolavslutningen så dök ännu ett prov upp som skulle lägga ett helt betyg på ämnet vi hade då. 

Snacka om stress!
​ Men jag gav upp den veckan och tänkte njuta av de sista dagarna inuti de färgglada korridorerna, njuta av klasskamraternas sällskap och skita fullständigt i hur provet skulle gå. 

Fick godkänt i ämnet och jag är glad över att jag gjorde sista tiden på Waldorf såpass bra ändå.
​Men det sjuka är att det enda stunden som kändes jättebra är när jag klev ut ur byggnaden och skrek 

- JAG ÄR FRI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tycker det är tråkigt att lämna vissa klasskamrater som funnits vid min sida.
De som gjort skolan till ett mindre plågsamt ställe att besöka, genom att peppa, skratta, fråga och prata om naglar. Hehe.... 

Men nu är jag fri och svävar någonstans mitt i universum utan gymnasium. Väntar på brevet som avgör om jag kommer in eller inte, hoppas hoppas på det bästa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

20 grader här i Umeå, det innebar en tur till umeå för shopping och andra ärenden! Jag har umgåtts med Frida, Jacob och min kusin My under olika omgångar denna dag. Och det har resultera i överskottsenergi som jag nu vill bli av med. Mycket säker på att jag ska ut och rensa ogräs efter jag skrivit klart detta. Låter riktigt kul, eller hur ....
Om ett par dagar är det stadsfesten i Skellefteå och jag funderar på att försöka göra ett inlägg per dag då jag är där. Låter det spännande? Ska iallafall försöka hitta tid och ork till det. I'll do my best guys, I promise. 

Dagens inköp på stan: Sleek-highlighter från H&M, Depend-lösögonfransar från Åhléns, Glitter från Gloss.


Likes

Comments

Hej alla och ursäkta för den (igen) långa blogg torkan. Har inte haft tid eller lust att vara aktiv här men nu är jag tillbaka. Jag time:ade perfekt till sommaren,eller hur? I dag är det en onsdag och även dagen jag hade inbokad nageltid hos M.nails! Denna dag var rätt så jobbig, det började med 40 minuters försovning på morgonen, samt hade jag lektioner hela dagen som aldrig verkade ta slut. Men trotts det(!) så lyckades jag sitta två timmar på en bänk och se mina naglar förvandlas, från tragedi till magi. Är riktigt nöjd, två roliga timmar fyllda med intressanta samtal och skratt.

(Syntolkning: Bilden till vänster är på min hand då den arbetades och filades grundligt. Bilden i mitten är före & efter bild. Bilden på höger är på min hand med rödglittriga naglar som håller i ett mörkrött körsbär.)

Likes

Comments

Känner, jag känner så mycket.
För några månader läste jag mitt horoskop i samband med att jag träffade en människa som visade sig uppfylla allt meningarna talade om för mig. Personens ögon var unika, de utstrålade en glädje som jag ville hålla fast vid. Och det gjorde jag. Vi två pratade om livet, delade en stor del av vad som fanns under ytan. Vi promenerade kvällar i rad i varandras sällskap, och det var för mig en trygghet.
Jag delade med mig, mer med tiden, om vad som döljer sig under skalet på Tilda Säisä, om mina svagheter och mitt förflutna. Det var för mig viktigt och stort, eftersom det kom att betyda att jag kände mig närmare personen honom, vilket jag i flesta fall har väldigt svårt för eftersom jag vill alltid spegla den starka sidan jag bär.
En dag brast det, och jag sov i två dagar i sträck. Runt påskas så hade personen lyckats komma under mitt skinn och jag tänkte på honom hela tiden. Om tiderna vi haft tillsammans, ja, precis allting. Min koncentration var som bortblåst och mitt ego växte. Även så blev jag väldigt ångestfylld, arg, besviken och rädd. Ånges fyllda nätter då jag grät över att det inträffat igen, att en person som bara ville umgås efter sina egna förutsättningar klivit in i mitt liv. Fått mig att tro att personen tyckte om mig, efter allt den sagt under cirka en månadstid. Arg. för att personen visste precis vad han skulle göra för att få mig från glatt humör till botten. Visste mina svaga punkter och tog sig dem till användning.
En stor del av det var att ignorera mig, bara höra av sig när han ville och kunde. Besviken, för att jag trodde bättre om honom, suddade ut de mesta av vad som sagts oss emellan och gett han en ny chans att bygga vem han ville vara. Och det visade sig vara den han talade så ont om, sig själv.
Rädd, för att jag skulle tappa kontakten, förr eller senare. Rädd för att möta hans blick igen och börja om med att bli blind av hans lögner.

Nu i efterhand, efter att skickat ett fuck you och tagit steget att ta bort den energislukande människan ur mitt liv så har jag insett att jag var blind. Och prioriterade något som inte prioriterade mig.
Jag la ner energi på något som JAG i slutändan skulle lämna.

Jag som gång på gång under några månaders tid blivit sårad, har lämnat det bakom mig.
Tänkt att livet givit mig en utmaning som jag tagit an, trotts att det varit svårt och känslofylld resa.
Det jag har att säga är : Fuck you, jag förtjänar bättre.
Jag är stark.

Mitt horoskop skrev:
"Din romantiska sida är högst levande detta år, och du faller lätt och ofta för personer som känns helt bortom din räckvidd. Belästa, beresta, intellektuella individer som verkar ha sett en värld du inte sett gör dina knän svaga. Det positiva i detta är att känslorna ser ut att kunna vara ömsesidiga, och att de som du ser upp till samtidigt är intresserade av dig. Andra dras till dig för att de vill veta mer om vad du har under ytan. Under våren är chansen stor att du omvärderar en vänskap där känslor och attraktion växer fram, och att något magiskt byggs upp mellan er – även om det bara är tillfälligt. Överlag söker du efter jämlikhet i en relation, och får lättare känslor för någon som du känner också kan vara din vän."


Mitt instagram-inlägg löd: Enligt mitt horoskop skulle jag träffa någon som gjorde mig knäsvag, och det skedde. Livet gav mig årets första största utmaning att ta mig an, vilket inkluderade jobbiga hinder som har varit otroligt känslofyllda. Tänk att en människa kan få en att stänga av och bli blind för övriga världen. Det är hemskt. Jag klättrar från botten på väg tillbaks till toppen. Jag är vinnaren nu, jag är fri.

Likes

Comments

Rubriken talar för sig själv! Var bussmorsa påvägen till badhuset med klassen, och mitt jobb gick galant! Simningen var väl si sådär rolig, fick göra dubbel-runda och bastun var mer lockande än att ligga i vattnet och plaska.

Likes

Comments

​Godkväll du som läser! Rubriken jag skrivit summerar typ vad hela detta inlägg kommer att handla om, mitt påsklov tjugohundrasexton. Sista påsklovet på Waldorfskolan också, känner att jag borde hälla upp champagne och skåla med någon så hårt av lycka att glaset går sönder. (Har hänt innan, låt oss inte gå in på den historian)

Påbörjade detta lov på skärtorsdagen, for hem med till mig med en fin människa som spenderade natten i Flurkmark. Vi käka hamburgare, var ute och promenerade, gosade med hundarna, såg en b-kvalla film och pratade en massa. Sånt där en behöver ibland.
Efter det sov jag i ca två dygn, förutom då jag vaknade och medverkade på påskmiddagen min mamma hade fixat, då släktingar kom hit i omgångar och åt.
Sedan sov jag ännu mer, innan jag bestämde mig för att ta tag i mitt liv och lämnade hemmet på söndagen och for hem till min syster. Hos henne hade jag trevligt, som alltid för att tillägga. Söndag var min sista dag att äta onyttigt på en hel månad, så jag, min syster och Tove for ut på Allstar, åt jävligt dyr mat och for sedan och köpte knappt ätbar hård godis, läsk och annat gott att käka innan tolvslaget.

Måndagen därpå gick jag i kraftig vind för att träffa Frida och hennes vän från Irland och vi tre umgicks ett bra tag innan det var dags att gå hem, bada badkar och göra mig redo inför min bio-date med min kusin. Jag och min kusin My såg Batman VS Superman och den var riktigt bra och välgjord film. Och om jag inte är helt ute och cyklar så kommer det nog en del 2 i framtiden.... AAAH! 

På tisdagen började jag känna mig hängig och for hem till mitt "älskade" Flurkmark, och här har jag varit nu ända tills Söndag. Har inte fått mycket gjort, planen va ju att plugga fysik men jag "glömdeeee" boken i skolan innan lovet.  Har städat en massa istället (oh, lyx) och hängt mesta delen framför datorn och bara vilat. Sånt behöver jag. Jag behöver verkligen vara borta från allmänheten i omgångar, det blir för mycket... Blir för trött av människor. Tragiskt nog.

Nu ska jag avrunda detta inlägg med att säga att jag ska till Stockholm på Tisdag, anledningen till varför är att jag ska på konsert och det ser jag väldigt mycket framemot. Får försöka orka blogga då! Vi hörsLikes

Comments

Längesedan jag skrev någonting nu! Just nu ligger jag i världens smärta efter ett mma pass, veckans första också. Dock ska jag fortsätta träna imorgon fastän knäet är svullet & blått. Men det är värt det, för träningen var rolig... Men dryg! Infogar bilder från senaste tiden för en catch up om vad som skett i mitt liv!
/ bilder från bl.a. Stockholm och min fotokurs, jobb i Överklinten, kaffedrickande, roliga stunder osv /

Likes

Comments

Igår var bio planerat för mig & Noah men så blev det inte av pga för dåliga filmer. Vi for på biltur istället & inhandlade nödvändigheter inför kvällen. Noah behövde bege sig hemåt runt 18 tiden, så han överlämnade mig till Elsa och vi hade djupt samtal om livet & sedan försökte jag testa två klänningar på H&M men brösten mina var för stora så vi började bli våldsamma med att försöka stänga igen klänningen... HAHAHAHHAHA! For sedan till Jonna där jag åt nudlar, sedan hoppade jag i badkaret där jag använde en badbomb jag fick i födelsedagspresent! Den doftade ljuvligt och gav ifrån sig rosa färg. Sedan hoppade jag upp, tog på mig kläder & for hem och somnade på direkten.
Nu på måndag ska jag jobba/praoa på en skola! Vi hörs då!

Likes

Comments

Min syster sminkade mig idag! Blev glad över resultatet! Såhär såg det ut

Likes

Comments

Gokväll fina ni! Min lördag bestod utav bröllop & bröllopsfotografering. 17.50 for jag från bröllops-fikat till bowlinghallen för att fira Inas 15-årsdag. Vi åt go maten, go tårtan och bowlade hela kvällen... Jag vann alla ronder.... Hehehe... Jag gjorde strikes varenda gång också! Ta den ni! Efteråt skjutsa Noah hem Elsa (skulle också hem men vi bestämde oss för att köra en vild-natt/kväll på stan) så vi körde runt över hela Umeå, drifta & pratade om allt möjligt. Sedan åt Noah på Max innan han skjutsa mig till andra Max där jag beställde mat att ta med hem till min syster. Nu är jag hos henne ensam och kollar YouTubers prata på en dataskärm. Kommer slocka när som helst, godnatt!

Likes

Comments