Nanna Johanssons relativt gamla men fortfarande älskade skönhetstips. Så skönt att någon förstår vikten av att andra ska tycka en är attraktiv!

"Mosa en avocado och lägg den i håret. Blanda en egen ansiktsmask av senapsfrön, fiskleverolja och T-röd. Stryk i cirkelrörelser över kinder och hals. Lägg ansiktet i kylskåpet över natten. Placera gurkskivor på ögonlocken – det är bra för gurkan. Välj ett rouge som matchar din blodgrupp. Glöm inte tungan när du sminkar dig. Får du klumpar i mascaran kommer alla att skratta åt dig.

Måla naglarna i nya trendkulören. Medan naglarna torkar, använd fötterna till att sätta upp håret i sommarens frisyr. Byt till höstens frisyr. Klipp av håret och använd som löshår. Stryk highlighter över ögonvitan. Ta fram en bomullstops, titta på den. Skaffa ett grundmurat självförtroende. Sov i minst 15 timmar – om du vaknar tidigare blir du ful.

Skriv en lista över allt du vill förändra med ditt utseende. Använd listan som inlägg i BH:n. Blek anus med citron. Noppa ögonbrynen och spara stråna – kul att ha kvar. Välj en foundation i samma nyans som din polokrage. Sov i läppglans, du vet aldrig vem som väcker dig. Glöm inte naveln när du sminkar dig. För att undvika rynkor: skratta aldrig mer.

Unna dig ett bad. Raka benen inifrån och ut. Mosa en avocado och jämför dig med den. Välj en ögonskugga som matchar den näst sista siffran i ditt postnummer. Lägg en inpackning i armhålan. Fråga din återförsäljare vilket läppstift som innehåller minst kalorier. Tänk på att killar gillar naturliga tjejer. Sminka dig tills det inte syns att du sminkat dig. Om du har celluliter, sluta med det.

Ha en naturligt hög ämnesomsättning. Passa i hatt. Välj parfym efter vad din bästis i lågstadiet hette i mellannamn. Unna dig en sallad utan krutonger. Tänk på att killar gillar tjejer som heter Frida, eller kanske Klara. Öva på att se naturlig ut. Applicera kajalen direkt på glasögonen. Om dina högklackade skor ger dig skavsår, byt fötter.

Fila naglarna tills du når knogarna. Blek anus med klorin. Tänk på att killar gillar tjejer som är datoranimerade. Unna dig ett spinningpass där du nästan kräks. Be din kille skriva en lista över allt han vill förändra med ditt utseende. Glöm inte blygdläpparna när du sminkar dig. Tänk på att killar gillar tjejer utan tarmrörelser. Sminka dig tills du inte syns längre."

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kamrater. Välkomna.

Välkomna till bloggen som kommer förändra era liv, era synsätt, eran livstro. Välkomna och varsågoda, förstås. Jag tänker att det är lite ge och ta i den här bloggrelationen vi skapar just nu, typ, jag slänger in något inlägg här då och då i utbyte mot att ni ger mig fame och pengar. Då säger vi så.

I alla fall, de få satar som läser den här antagligen sketna bloggen vet väl då redan att detta inte är frivilligt, utan på uppgift från Globala gymnasiet. Kulkulkukkulkulkul. Så här kommer väl främst publiceras olika former av arbeten. 

Och, sist men inte minst, innan vi skiljs åt så skulle jag vilja säga att jag är medveten om den torra looken på bloggen, men jag är ju också ganska torr så det kanske passar??? Ska försöka fixa det.

Tills vidare, kämpa på vänner, till allra sista blodsdroppen! We can do this!!

((((det här är jag och ella (ni vet nog inte vem hon är, hon är relativt orelevant i alla olika sammanhang), hon vet inte att jag lagt upp dessa, kan jag bli stämd för det?? och för er som undrar: jag är den snygga))))

Likes

Comments