http://www.embracefeminism.com.se

SER NI?! VÄRLDENS FETASTE TISHA!! FÖR ENDAST 159 KR!!!

När jag såg den här t-shirten för första gången hoppade mitt feministiska hjärta ett slag. Jag tog direkt kontakten med detta fina UF-företag som skapat detta fantastiska plagg och möttes av två helt underbara tjejer som berättade om deras t-shirt och hela deras företag så vi slog våra hjärnor ihop för feminismen.

T-shirten kommer alltså från UF-företaget "embrace feminism uf" som drivs av Maja och Märtha, två stycken underbara tjejer som brinner för alla människors lika värde.

T.shirten kostar endaste 159 kr!!! Tröjan finns i storlekarna XS-XL och en tydlig storleks guide finns på deras hemsida men om en får fel storlek hem så går det lätt att byta storlek genom att bara kontakta företaget. Det jag älskar med tröjan är framförallt trycket (såklart) men också att den inte är så transparent vilket jag föredrar. Den är gjord i 100% bomull! Deras företag håller till i Stockholmo men de fraktar över hela Sverige!

MEEEEEEEEEN

Det allra bästa är att när du köper denna t-shirten går 10 kr till "kvinna till kvinna", dom är en organisation som samarbetar med kvinnoorganisationer där de arbetar för kvinnors rättigheter och för fred. Så för varje t-shirt som säljs går 10 kr till "kvinna till kvinna"

KÖP!

Ni kan köpa denna feta tisha på deras hemsida men det går också att kontakta dem genom instagram eller genom dessa kontaktuppgifter för att beställa tröjan.

HEMSIDA: http://www.embracefeminism.com.se

KONTAKTUPPGIFTER: Tel: 0706737323 eller 0768439610 // E-post: embracefeminism@gmail.com

INSTAGRAM: @embracefeminism_uf

När jag frågade varför de just gjorde denna t-shirten som deras produkt så svarade dem "Vi har valt att göra just dessa tröjor då vi tycker feminismen är väldigt viktig och vi vill sprida detta budskap genom tröjorna. Samtidigt som vi skänker en del till organisationen kvinna till kvinna som kämpar för att utplåna våld och övergrepp mot kvinnor i krigsdrabbade länder. Genom tröjorna vill vi alltså sprida feminismens budskap och bidra till en mer jämställd värld! "


PUSSHEJ.

------------------ i samarbete med EMBRACE FEMINISM UF ---------------------

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​i helgen var jag i Skövde och tog då chansen att fånga hösten på bild med hjälp av min pappas kunskap och vårt nya objektiv... kärlek. 

Likes

Comments

Albin och Izak, ni är så duktiga så! Albin på nyckelharpa och Izak på gitarr och sång! Lyssna och njut för tusaaaan.

pusshej!

Likes

Comments

Likes

Comments

älskade, älskade, älskade Matt Corby är idag i Göteborg och spelar. Och vad gör jag? Jo lilla jag som bara är 17 år sitter här hemma och gråter för jag bara är 17 år. Du är bara så bra. Snälla kom till Sverige någon mer gång annars är vet jag inte vad jag tar mig till.

​Du påminner mig om en väldigt bra person som jag en gång kände. 
Pusshej.

Likes

Comments

Att folk fortfarande betalar köttindustrin för att de ska döda djur är helt ofattbart för mig. Jag tror det beror på okunskap om hur illa vi faktiskt behandlar djuren. Okunskap om hur mycket annat vi är menade att äta. Så mycket okunskap om dessa fina varelser. Personer som äter kött här i Sverige brukar ofta slänga till med argumentet "men köttindustrin i Sverige är jätte mycket bättre än i andra länder", som om att kossorna här i Sverige vill dö? NEJ. Köttindustrin är lika vidrig här som i något annat land. Men, vi får nästan aldrig någon information om hur det faktiskt är på slakterier och mjölk gårdar här i Sverige då slaktare och andra arbetare förstår att om detta skulle komma ut så skulle ingen vilja äta djur. Men jag kan inte slänga in soyaförs i din mun, tyvärr. Men jag kan dela med mig av kunskap. Så detta bli mitt första inlägg för att försöka rädda lite varelser på denna planeten som vi delar på. Filmen här nere är skapad för att föra vidare kunskap och visa hur det går till på industrier/ slakterier/ bondgårdar HÄR I SVERIGE! Hoppas ni ser denna film och kan börja tänka om lite ni som inte gjort det än. Vad finns det egentligen för argument till att döda djur? Jag förstår inte!
"Djuren kan känna, älska och vara lyckliga. De är, precis som duoch jag, egna individer med familjer, rädslor, drömmar och känslor. Inget djur vill lida eller dö."


​Pusshej.

Likes

Comments

Igår var jag, Ollie och Ellen på Bowie utställning som Lorvikk konstruerat. SÅ JÄVLA BRA. Sedan spontanade vi oss och drog till Ollie för att färga mitt hår och lyssna på musik. Vill bara hedra dessa underbara heniskor att ni alltid lyssnar, finns och är så himla bra. Ni har så mycket att berätta och är bland det bästa som finns. Jag och Ellen är så jävla goals på dessa bilder att en nästan svimmar.

...................................................................................................................................................................................................................................................

I flera månader nu har jag inte ens velat snacka politik, värderingar eller något annat som jag är intresserad av då hela Sverige drunknar av en rasistisk, sexistisk och icke mänsklig våg. Men efter igår och efter denna veckan då jag återigen fått kontakt med mitt parti här i Karlstad och umgåtts med dessa fina heniskor så blir en sådär varm och glad och nästan har hopp om mänskligheten (MÄNskligheten asså pls world). Så nu kanske jag kommit ur min politiska depression lite och ska försöka börja krossa patriarkatet igen samt få in feminismen i skolan. Iallafall love till hela UNO och Sundsta som har så många evenemang för allas lika värde. Älska er. Jag ska börja blogg mer nu om politik och annat då jag tror det är ett bra sätt att nå ut till er heniskor som sitter bakom era datorer och faktiskt inte ser vad som händer i verkligheten och hur jävligt allt är fast ni inte ser det för ni lever i detta privilegierade land.

Nu skall jag plugga, yäy.

Pusshej.

Likes

Comments