Header

Hejsvejs! DET ÄR FREDAG OCH LITE SOL, LOVEIT (💘)

Igår hade jag en heldag med möte efter möte. Började dagen i förvaltningsrätten i Växjö där jag är nämndeman, och efter en heldag där så hade vi möte i MUF Ljungby. Även om politiken och dess uppdrag tar mycket tid tycker jag att det är så sjukt kul, och värt det alla dagar i veckan. När jag kom hem igår kollade jag ikapp de serier jag missat för att sedan somna gott.


Idag har jag fixardag, måste till biblioteket och låna böckerna inför nästa kurs i skolan, fixa lite i lägenheten, och till sist packa väskan för i eftermiddag flyger jag till Stockholm. Ska till min syster ikväll, och i morgon ska jag på konferens med moderat skolungdom. Har planerat den i flera månader nu så ska bli riktigt kul att det äntligen är dags!


Nu ska jag dricka upp smutttin och kaffet så hörs vi, hajj! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God middag!


JAG ÄR LEDIG IDAG! Hur skönt? Har pluggat lite, tvättat och hetskollat alla avsnitt av unga mammor. Bloggandet har väl gått sådär sen förra inlägget, oups haft mycket att göra. Igår var jag på en jätteintressant föreläsning om de amerikanska presidenternas fruar,the first lady. Verkligen så kul och spännande att höra vad en amerikan hade att säga om det, om Trump och om USA´s utmaningar. Efter föreläsningen var jag på radion i Växjö. Jag och min kompis i barn och utbildningsnämnden i Ljungby har lagt ett förslag om att införa mobilförbud i skolorna, det ville såklart radion veta mer om!

Kvällens avslutades med aktivitet hos moderata ungdomsförbundet för att sedan åka hem till lilla lägenheten igen.

Ikväll ska jag äta sushi (🍣🍚❤) och kolla hockey med mamma, puss och på återseende!Likes

Comments

Som headern lyder, "VÄLKOMMEN".

Välkommen till denna extraordinära, speciella och egna blogg. Bloggen som antagligen kommer göra mig så rik att jag kan stämpla ut från jobbet, boka en enkel resa till thai och slappa hela långa livet.:-)

Mitt namn är Tilda, och när jag inte bloggar här så jobbar jag på mina fem olika jobb, är politiker, och käkar en och annan chili cheese top. Syftet med bloggen är väl ungefär att ha något att göra den tid jag inte har något att göra, visa upp mitt intressanta liv, och ha något att läsa om tjugo år när jag inte alls är lika rolig som jag är nu.


Hoppas ni vill hänga med på detta skojiga tåg -> Mot en bloggkarriär, eller ja, ett tidsfördriv!


Ha de gott hej


Likes

Comments