Nu är påsklovet över & man är tillbaka till verkligheten. Har varit i Hemavan hela påsken & kom hem igår <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej bloggisen! Just nu befinner jag mig uppe i Hemavan och åker snowboard. Det är helt otroligt fint väder och är bara några minus. Skönt att ha lov nu och få en paus från skolarbetet, även om jag tänkte och plugga en del på lovet. Puss!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Nu kan man verkligen säga att det var ett tag sen jag var aktiv på bloggen. Har bara helt enkelt känt mig så sjukt trött, haft mycket i skolan och tränat. Men vad har hänt sen sist då... Vi har idag haft vårt första svenska nationella och varit på klassresa. Tänkte sen skriva ett separat inlägg om klassresan men här får ni några bilder från senaste tiden i mitt liv. Puss <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår fick jag den här plånboken av Jenny & hennes familj, hur snällt som helst. Har tänkt & köpa en ny länge & så nu fick jag en!!<3

Likes

Comments

Tjena! Har inte bloggat på ett tag nu, mesta dels för att jag inte haft något speciellt att blogga om. Mycket i skolan inför nationella& träningar. Men ska bli bättre, har får ni en bild från dagens lunch hemma hos Elin!

Likes

Comments


  • 672 Readers

Likes

Comments

Idag köpte jag nya örhängen på house of Doris. Helt underbart fina!!


  • 705 Readers

Likes

Comments

Nu är det sista dagen på lovet, bara att ta vara på dagen & ladda tills imorgon. Ska bli lite skönt att komma tillbaka, vill bara gå ut nian nu & börja gymnasiet! Vad ska ni hitta på idag?
  • 714 Readers

Likes

Comments