TISDAG TILL TORSDAG

Tisdag
Tisdagen började med att klockan ringde redan vid 07.00, kan ju säga att det var sådär kul efter ett par dagars ledighet. Det var bara upp och hoppa och iväg till jobbet för lite inventering dom skulle börja vid 08.30, ändå ganska lagom tid. Inventeringen gick ändå hyfsat fort, tror det tog cirka 3,5h, så det var skönt. Efteråt blev vi faktiskt bjudna på lunch på 1344, så mumsigt. Det blev även en tur på stan, hämtade ut ett paket och sedan blev det en tur på stan, hittade dock knappt något alls. Lite måsten, men annars fanns det verkligen inget kul alls, så tråkigt. Började känna mig lite smått hängig på kvällen, magvärk, lite illamående och sen avslutades kvällen med en fruktansvärd huvudvärk... Så blev en ganska tidig kväll måste jag erkänna, har ingen koll alls på när jag la mig, men lätt innan 22...

Onsdag
Skulle egentligen ha jobbat igår men så blev det icke... Vaknade med huvudvärk och sådan fruktansvärd mensvärk, så blev inget jobb för min del... Blev att sova en stund extra på morgonen/förmiddagen. Då lyckades faktiskt huvudvärken även försvinna, vilket var skönt. Så blev att ligga i sängen, ta det lugnt och titta på film nästan hela dagen. Blev dock även en liten promenad, så skönt att få lite luft och att röra på sig lite även om det tar emot något extremt... Blev även lite garderobsrensning för både mig och mamma på kvällen, samt även lite städning av rummet. Kändes faktiskt väldigt skönt att ha gjort lite trots att det tog emot och det kändes faktiskt lite bättre efteråt vilket är så skönt.

Torsdag
Och det fortsatte, alltså jag orkar verkligen inge med det.. Att vara sjuk innan jul och efter nyår, vilken jackpot liksom, wiho... Blev i vilket fall som en hemmadag igår och det hände inte direkt något annorlunda från onsdagen. Blev att ta det lugnt hela dagen, en liten kort kort promenad för att få lite luft, sen brukar det alltid bli bättre efteråt, vilket det också blev litegrann. Resten av dagen låg jag mest bara i sängen, tittade på serier och för en gång skull lyckades jag faktiskt hålla mig och ta det lugnt en nästan hel dag, vilket sällan händer. Biljetterna inför Stockholm bokade jag nästan igår, haha, men får bli att slutföra det på lördag. Måste bestämma mig för om jag ska åka hem på söndagen med Axel eller själv på måndagsförmiddagen.

  • Allmänt
  • Nära Saltö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer