SUPERMUD CLEARING TREATMENT

Innehåller affiliate-länkar

Jag har så fruktansvärt svårt att hitta ansiktsmasker som fungerar och gör vad de ska. Har provat en massa från väldigt många olika märken. Min hy i ansiktet kan vara ganska problematisk och jag får lätt finnar och pormaskar. Att hitta en ansiktsmask som funkar och som faktiskt hjälper mot detta tycker jag har varit så svårt, trots tips från andra. Det är väldigt individuellt vad som funkar för var och en, kan inte lova till 110% att denna kommer fungera för dig, men jag gillar att ge produkter en chans.

En kompis köpte denna för ett ganska bra tag sedan och. bara älskade den från början och jag kan inte mer än att hålla med. Det känns alltid så bra efteråt och man känner sig alltid ren och fräsch. Finnarna och pormaskarna blir mindre och ibland lyckas de till och med försvinna. Ansiktsmasken bränner en del så fort man lägger på den på ansiktet och gör tills det att den torkar. Känns ganska konstigt och obehagligt första gången, men man vänjer sig ganska fort.

Eftersom att ansiktsmasken är ganska dyr skulle jag råda er till att köpa den lilla förpackningen innan ni går på original förpackningen. Just för att se om ni verkligen tycker den fungerar, annars kan det kännas ganska onödigt att lägga pengar på en så pass dyr ansiktsmask som denna. Orginalprodukten på 50ml kan ni hitta HÄR(adlink) för 465:-. Ni kan även hitta den mindre produkten på 15ml HÄR(adlink), denna produkt ligger på 185:-, vilket är ganska dyrt. Jag skulle dock säga att det är värt det för att verkligen se till att man tycker om den.

Gillar

Kommentarer