G O D M O R G O N

Har inte skrivit något sådant här inlägg sedan i onsdags så tänkte jag skulle uppdatera er lite om vad som hänt de senaste dagarna, haha.

Godmorgon på er! Har nästan precis vaknat hemma hos Tova, dock ligger hon fortfarande och sover. Ska väll hem sen runt ett eller så skulle jag tro, måste baka något och sen ska jag åka hem till BK en sväng. Vilket ska bli så kul!

Igår så slutade vi redan runt lite över elva. Stannade kvar en stund i skolan med Linni, fick även en julklapp av henne vilket alltid är lite kul, haha hon fick även en av mig sist hon fyllde år då det vara var typ en vecka sen så fick hon allt samtidigt, haha. Fick världens skönaste mjukisbyxor och en typ likadan träningströja som hon har fast långärmad. Åkte hem, packade och tog de lugnt och runt 17 stack jag till Tova. Vi att o pratade en stund, sen gick vi upp till stan o köpte choklad till vårt chokladhus, som vi tillslut lyckades med! Vi åt och kollade på film och spelade kort, så mysig kväll!!

I torsdags slutade jag redan 09.20, fick hem till mamma och tog det lugnt fram till 14 ungefär. Gick tillbaka gill skolan för att köpa Gala biljetter och mötte upp mamma. Åkte ut till Amiralen och tittade på lite julklappar. Anledningen till att jag sen inte bloggade var för att jag hade så ont i huvudet den kvällen.... Usch, det är typ bland det värsta jag vet...

Hoppas ni får en så bra dag!!

( Bild från förra lördagen!! )

Gillar

Kommentarer

MartinaOlsson,
Hej!
Jag har just nu en pågående julkalender i min blogg med härliga erbjudanden och tävlingar under varje lucka. De tävlingar som fortfarande är aktiva är följande:

Vinn ett presentkort på 500kr att shoppa smink för hos Makiash!
http://martinaolsson.myshowroom.se/56749/julkalender-lucka-19-4/

Vinn ett superfint halsband från TIMI!
http://martinaolsson.myshowroom.se/56715/julkalender-lucka-17-4/

Vinn ett presentkort på 300kr hos Confidentliving!
http://martinaolsson.myshowroom.se/56689/julkalender-lucka-16-4/

Hoppas någon av dessa tävlingar passar dig 😊 En ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december.
martinaolsson.myshowroom.se