FRÅN 0 TILL 100

Ställde klockan på ganska god tid innan jobbet imorse för att kunna ta det lugnt och fixa klart inlägget som skulle upp imorse. Gjorde mig iordning i lugn och ro och så slutade det med att jag sprang runt hemma och gjorde mig klar. Huvudsaken ät att jag i alla fall kom i tid till jobbet, haha.

När j väl kom till jobbet fanns det en del att göra, både en hel del i kassan och även en hel del folk i rörelse ute i butiken. Tiden gick delvis fort men också under vissa perioder riktigt långsamt. Att jobba 4h i sträck utan rast kan vara lite smått jobbigt när det inte finns så mycket att göra... Men förr eller senare har tiden gått å då känns det ändå som om att tiden gått fort, haha. Passade i alla fall på att köpa lite strumpor efter jobbet då halva min strumplåda bestod av håliga och utslitna strumpor, men nu har jag äntligen fyllt på med nya, så skönt.

Blev en sann sväng på stan efter jobbet, men drog mig hem ganska direkt då min mobil dog. Direkt när jag kom hem hoppade jag in i duschen då man alltid efter en jobbdag känner sig så äcklig och svettig... Blev lite mat och nu har jag kastat mig på sängen, har tittat lite på film, youtube och nu lyssnar jag på lite musik. Tror mamma ville vi skulle hitta på något, så kände inte att det var någon ide att starta något nytt. Men tänker verkligen ha en så lugn dag som det går för att ladda upp inför en dansdag imorgon!

Hoppas ni har och har haft världens bästa lördag!
💕

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Åh så mysiga bilder och så gott med godis<3
nouw.com/johnssons
tildans
tildans,
Tack, visst är det!! 😊
nouw.com/tildans
liindfors
liindfors,
Blev jättesugen på godis nu! Haha 😉
nouw.com/liindfors
tildans
tildans,
haha same... 😊
nouw.com/tildans
Felicia,
fina bilder
frokentv.se
tildans
tildans,