Både lugna och hektiska dagar

Helgen som var hände det verkligen inte mer än vad som behövde göras, var verkligen helt slut och sov i princip bort hela lördagen. Började jobba på fredagkvällen, men passade på att äta lite sushilunch med mamma innan det blev dags att åka iväg mot jobbet på kvällen. Så himla lugn jobbnatt, precis som det alltid brukar vara på fredagar och lördagar. Började även med lite yoga innan läggdags i helgen och kan gissa på att det var en av anledningarna till att jag inte vaknade förrän mitt ”reserv alarm” ringde vid 18.00. Brukar alltid vakna mellan 15/16 av mig själv, så kände mig nästa lite bakis på jobbet på natten, trots att jag såklart inte druckit en droppe, riktigt fruktansvärt, men det gick att ta sig igenom jobbnatten ändå.

Söndagen blev som vanligt upp och hoppa vid 16.00 för att hinna göra sig iordning och packa allt inför både dansen men också min nya lilla söndagsrutin, kondition på gymmet. Dansen gick kanon och lika så träningen, men om det verkligen är något jag avskyr att köra på gymmet måste det ändå vara kondition, haha så fruktansvärt tråkigt… Avslutade söndagen med en sista jobbnatt som nog gick bäst och snabbast av alla tre på hela helgen, superskönt! 😍

Måndagen blev en så lugn dag, var så himla behövligt med en dag när man inte gör mer än nödvändigt, inte har några måsten eller tider att passa. Vaknade till klockan runt 13.30, gick upp å la mig direkt i soffan, tror det tog mig ca två timmar att ta mig upp från soffan för att faktiskt ta tag i dagen. Sen blev det ett snabbt ärende på dagen för att köpa en ny ansiktskräm och så blev det att ge sig ut på dagens promenad. Bestämde mig för att varje dag från och med i måndags ut och gå minst 30min om dagen, så himla skönt. Tycker egentligen promenader är så skönt men det är just den där detaljen med att faktiskt ta sig ut som brukar ta emot. Sedan blev det middag hemma hos mamma som ganska spontant ringde och hämtade upp mig efter jobbet. Resten av kvällen blev bara väldigt lugn, plockade undan lite, sorterade tvätten och sen blev det serier framför tvn resten av kvällen.

Gårdagen var väldigt fullspäckad. Vaknade strax innan 09.00 för att kunna starta med tvätten hyfsat tidigt. Städade lägenheten och vid 13 var det dags att vara på gymmet för lite träning med Matilda. Idag blev det lite skivstång, bänkpress, squats, sumo marklyft och raka marklyft, ca 5 set av varje och ungefär 12 repetitioner. Blir ungefär 1h träning, helt lagom då både jag och Matilda var så fruktansvärt trötta och inte det minsta motiverade på att träna. Passade faktiskt på att ta dagens promenad direkt efter gymmet , så det blev en promenad hem, ca 1h promenad, lite mer kanske. Så skönt, men att gå den promenaden när man lätt skadat till foten var kanske inte mitt bästa val.

Så fort jag kom hem blev det att göra sig iordning, gå iväg med lite sopsortering, fixa i tvättstugan och gå och handla inför tacomiddag med Jessie. Tror Jessie kom hit runt 18, supermysigt, massor med prat och mat, tror hon stannade ca 2h sen hände det inte många knop resten av dagen. Fixade det sista med tvätten och sedan blev det absolut soffläge resten av kvällen.

Gillar

Kommentarer