Asså verkligen stort tips om ni inte har sett Stranger Things, dessutom har säsong två nyss kommit ut!! Jag var jätte skeptisk till serien innan jag började kolla men blev helt fast redan efter första avsnittet. Är helt kär i serien och i alla karaktärerna haha, speciellt Mike och Eleven vill ha dom som barn<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick hem dessa kostymbyxor från Zara för några dagar sedan. Dom satt svin bra förutom att dom var för långa så måste gå till skräddaren. Dock är jag inte den bästa på att ta tag i saker så om jag känner mig rätt kommer dom typ ligga i ett hörn i några veckor haha. Men ska försöka fixa det snart så jag kan börja använda dem!!

Likes

Comments

Behöver verkligen en ny concealer, både för att min håller på att ta slut men också för att den är sämst heh. Har hört massa bra om Urban Decays Naked Skin concealer så är lite sugen på att testa den. Jag vill ha en concealer som är täckande men samtidigt inte så tjock vilket den här ska vara!

Likes

Comments

Har länge velat ha dessa örhängen men dom tog slut jättefort i alla färger typ överallt.. MEN igår hittade jag äntligen dom!

Från H&M och kostar 99:-


Likes

Comments

Contains affiliate links

Fick hem min nya jumpsuit idag från Nelly, den satt jätte bra så det var väldigt nice. Ni hittar den HÄÄÄR

Sen blev det middag på pinchos för att fira Ofelia, jätte mysigt!! Jag har ätit där två gånger innan och har faktiskt blivit ganska besviken varje gång, jag tycker att det känns som att dom är lite slarviga med maten. Men gott var det iallafall :-)


Likes

Comments

Hoodie från H&M

Det var ett tag sedan, har ni saknat mig? ;-) Tänkte ta tag i detta och börja blogga lite mer nu, blir faktiskt väldigt inspirerad nu när det är höst och man kan klä sig i snygga hoodies och stickade tröjor. Så tycker ni ska hålla utkik på bloggen PUSSSSSS

Likes

Comments