mitt 2018 I text och bilder

Januari året började och fick en bra start. Åt en mysig frukost första veckan på 2018. Och lyckades fota en bild jag själv vart super nöjd med. Var även ledig första veckan i Januari som var så sjukt skönt.

Februari, Riktigt mysig promenad i fina Sigtuna, mysigt att bara gå och kolla i affärerna där eller äta på nåt mysigt cafe. Även fotat en bild på några vita rosor, vet faktist inte ens vart jag fotat men bilden var fin i alla fall.

Mars och min födelsedag, firade med tårta och ballonger. Startade födelsedagen på ett riktigt dåligt sätt då jag vart tvungen att gå hem från skolan för magont och illa mående. Mådde under dagen bättre och kunde fira ganska normalt i alla fall.

April och hotell, bodde på hotell med familjen i nån dag i april. Åt mysig frukost och bade nere i poolen på hotellet, lite för kallt för utepoolen. Otroligt fint hotell med bra frukost, rekommenderar verkligen till er som åker till Norrköping.

Maj Vart många goda jordgubbar och började känna sommarfeeling redan då. Som vissa av er säkert har hört, var det bara en dag utan sol på hela maj. Alltså fick vi runt trettio fina soldagar, otroligt varmt och skönt.

Juni, det hände en massa roligt i juni. Var mycket i båten, både i sandhamn och hemma. Hann också åka helikopter som var helt sjukt också, var helt oförberedd med roligt efteråt.

Augusti , då fyllde mormor jämnt och vi åkte ner till Paris med halva släkten. Hade fyra jätte bra dagar där nere med massa skratt, goda buffer, tusentals steg på stegräknaren och fina bilder. Hann även med att vara i poolen på hotellet som var otroligt fin.

September, det vart en lång promenad med mamma till sjön och härlig pratstund. Det vart även shopping i mos nån vecka senare.

September, kanelbullens dag och jag lovar att bullarna var uppätna bara efter några timmar. Hade en otroligt fin solnedgång med både rosa och lila färger och fortfarande lite värme i luften.

November, vart inte så många bilder tagna men fick ihop två stycken. Satt upp julbelysning och började få julkänsla, började även få frost ute på bilen på morgnarna.

December, julkalender började och jag måste säga att det var den bästa av alla åren enligt mig. Lagom spännande och man verkligen längtade till nästa morgon för att få se julkalendern. Det vart julafton och wow vad nöjd jag vart med julklappar i år, tack till alla.

Nu är 2018 över, det har varit så fantastiskt. Har haft mysiga helger med familjen, jag har varit på båtsemester (MYYSS!!), varit i Frankrike och en massa mer. Nästa år tror jag verkligen kommer bli mitt år. Hoppas ni känner likadant.

PUSS OCH KRAM, hörs nästa år!

Gillar

Kommentarer

Xxx, Mathilda magnusson