nästan direkt efter föra inägget gick jag på en promenad med mamma och brorsan gick förbi min skola och flera lekparker. om ni har varit på en väldigt bra promenad skriv och berätta om den i kommentarerna.

Likes

Comments

inköp, mat

​Hej idag har jag varit på affären för att köpa lite mat och till brorsan nån leksak. Men jag har också köpt lite grejer. Jag har köpt ett Nagellack och en slags flaska som man kan gör sin saft/dricka kallare som man kanske behöver på sommaren eller om man har varit ute och sprungit och vill ha något kallt och dricka. Om du har något tips om något bra man kan ha på sommaren kommentera gärna det 

Likes

Comments

inköp

Jag har kopierat några bilder från min bärbara skrivare. som är en polaroid skrivare som jag fick av min morfar och mormor. den är bra om man tillexempel vill gör såna här bilder som jag har gjort. HOPPAS NI TYCKER BILDERNA ÄR FINA.

Likes

Comments

Hej jag hade tänkt att jag skulle ha en Tildan svarar där jag kommer att svara på några frågor om det är någon fråga ni vill ställa skriv gärna den i kommentarsfältet jag kanske inte kan svara på alla frågor men här kommer några

vad heter du ? Mathilda magnusson

går du i skolan ? ja

vilket är ditt favoritdjur ? hund

vilken är din favorit mat ? köttfärsås

vilken är din favorit årstid ? vår och sommar

när fyller du år vilken årstid ? vår 

vad är din favorit hobby ? att blogga 

min favorit youtubers?  Jocke och Jonna Therese lindgren och Sascha Rikardsson

vad är mitt favorit väder ? ​sol

har jag något husdjur ? nej

DET VAR ALLA FRÅGOR HOPPAS NI FICK BRA SVAR OM NI TYCKER ATT JAG SKA GÖRA FLER TILDAN SVARA KOMMENTERA GÄRNA DET.  OCH KOMMENTERA OM DET VAR NÅGON FRÅGA NI VILL STÄLLA TILL NÄSTA TILDAN SVARAR.

Likes

Comments

mat, Recept

Jag bakade pizza igår
Det betyget jag ger för dag år 7/10

Likes

Comments