Hej, hoppas alla mår bra! det gör jag.

Idag är det torsdag, dagen har inte varit någon speciell. Veckan har inte heller varit så speciell.

Sitter just nu o väntar på att min brun utan sol skall torka o skall sedan skölja av resterna. Har fått något som kallas medaljongsjukan, så jag har prickar på hela kroppen så min bus fastnar på dom så jag har bruna prickar över allt, inte så fint!

Men iallafall, när jag sköljt av den skall jag laga mat till hela min familj, det blir pasta med ostsås och champinjoner. får se ur det gå. Sen tänkte jag väll plugga lite.

Några plus o minus med veckan då.

+ det har varit väldigt fint väder idag, kanske äntligen börjar bli vår.

- även regnat as mycket andra dagar

+ åt pizza igår med Annie o Tindra för tindra fyllde 16, jättegott.

- haft en hel del o göra denna veckan

+ Skall fira tindra imon, skall bli jättekul o mysigt!!

+det är bara en vecka svar till sportlov o Norge.

Hade inte så mycket negativt att säga om veckan, men det är ju bra

Imon är det fredag, veckan har gått rätt så snabbt men skall ju ändå bli väldigt skönt med helg. Inga helgplaner än så länge mer än som sagt fira tindra imon.

Men det var det, hoppas alla haft en bra vecka hittills och har en bra helg, kram kram <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej, hoppas alla mår bra och haft en bra måndag! det har jag.

Idag tänker jag skriva 10 faktan om mig, tänkte att det kanske skulle vara lite kul. Så här kommer det!

1: jag har jätte svårt att ta kritik, även konstruktiv kritik. Jag verkligen avskyr när folk skall komma med ex. förbättringsidéer om något jag har gjort. Vet inte varför det är det, har bara jätte svårt för det.

2: Jag älskar att få massage, speciellt när någon klappar eller kliar mig på armen. Ber alltid mina kompisar i skolan att göra det.

3: Jag är väldigt kräsen med mat. Jag tycker om mat men är det något jag inte tycker om så äter jag aldrig det. Samma är om det är något jag tycker ser äckligt ut.

4: Jag avskyr att prata i telefon. Jag föredrar att smsa.

5:  Jag tycker att det är så jobbigt när det kommer upp på mobilen att man bara har 20 procent kvar. Då struntar jag i att använda den istället för att hämta en laddare. 

6: Att åka bil är bland det bästa jag vet. Haha, vet inte varför jag bara älskar det, blir nästan ledsen när jag måste hoppa ut ur bilen.

7: Höga ljud stör jag mig så mycket. T.ex ljudet va dammsugare, skrikande barn eller bara folk som pratar högt. Vilket är konstigt för jag är själv en väldigt högljudd person. Men jag blir lixsom arg på höga ljud

8:  Tillbaka till det här med mat igen då. Jag verkligen avskyr typ svensk husmanskost. t.ex kåldolmar, pannbiff, styvade makaroner, ugnspannkaka osv.

9.  Jag ställer alltid min väckarklocka på  6.00 på skoldagar. Inte för att jag skall gå upp då utan för att jag älskar att trycka på snooze och somna om. 

10: Asså stela situationer. Det kan inte bara vara jag som verkligen avskyr dom, jag blir nästan arg när dom uppstår.

Hoppas ni tyckte detta var lite kul, ha en super bra vecka, kram <3

Likes

Comments

Fredag idag, jätte najs ju. Planerna för helgen är inte så många faktist. Resten utav kvällen har jag inga planer, vill kolla klart på min serie så jag kan börja på en ny men det är väl det.

På lördag alltså imon skall jag jobba sen vill jag verkligen åka till Ikea med mamma.

Målade om i mitt rum för några veckor sen så vill även köpa lite nya möbler, tillexempel ett nytt skriv/sminkbord, ny sminkspegel, ny stol och lite sånt. Men inget är spikat men hoppas ju som sagt på det.

På söndag har jag inga planer eller skall väll plugga lite olika saker. Vill också hinna bada badkar under helgen, det var längesen och jag älskar att bada. Men det var väll det, just nu gör jag inte så mycket, sitter o lyssnar på mina fyra favoritlåtar om och om igen.

Låtarna är

Walls med Ruben, No more med The alley, You med farida och Porsche med charli XCX. Tipsar verligen om dom!

Men det var väll allt för mig idag, hoppas alla har en underbar helg. Kram <3


Likes

Comments

Tänkte dela med mig av mina tankar om gymnasiet. Jag går ju 9:an vilket innebär att om några månader är det dags för gymnasiet. Jag har under hela hösten gått och varit hundra på att jag ville gå på Öckerö seglargymnasium. Men under vintern ändrade jag mig. Att gå där skulle innebära att jag behövde flytta dit, iväg från min familj. jag skulle behöva laga mat själv, städa och tvätta själv samtidigt som jag skulle hinna med alla läxor. Visst Öckerö är en jättebra möjlighet att komma ut i världen o se massa olika platser. Men det betyder också att man måste ta väldigt mycket ansvar, och jag tror inte att jag är redo för det. Haha jag kan ju lixsom inte sätta på en tvättmaskin eller laga mat.

Idén om Öckerö fick jag ifrån min bästa kompis Tova. Hon vill gå där och när hon berättade om skolan för mig började jag fundera över det. Jag och Tova åkte på öppethus där, då gick vi på en "föreläsning" om skolan o allt jag tänkte efter var bara "WOW här skall vi gå". Jag vet inte hur många gånger jag sa till Tova på vägen hem "tänk oss två där".

Men under vintern började jag tänka mer. Som sagt skulle jag behöva flytta dit och bara träffa min familj på helgerna vilket var jobbigt att tänka på.

Jag hade tänkt gå samhäll på Öckerö och samhäll är något jag aldrig skulle kunna tänka mig att gå i Kungsbacka. Eftersom att jag inte har någon idé om vad jag vill bli när jag blir större så tror jag att jag skulle tycka att samhällsprogrammet skulle vara jättetråkigt.

.Det var ju mest seglandet som lockade mig till skolan. Man får ju segla 2 månader per termin men resten utav terminen då? Skall jag bara sitta där och bara tycka allt är skit tråkigt. Ne det tror jag inte. 

Så nu har jag alltså ändrat mig och vill gå stylist på drottning blanka. Tycker det är väldigt kul med smink och för mig är det viktigt att gå någonstans där jag kommer ha kul. Så detta är vad jag tänker just nu, kanske kommer ändra mig, vi får se. 

Många kanske tycker detta var jätte ointressant och vissa intressant, men jag tänkte att det skulle va kul o dela med mig och tycker själv det är kul att läsa om vad andra tänker. 

Kram Kram, ha en fortsatt bra vecka så hörs vi på fredag kanske

Likes

Comments

Hej hej, idag är det måndag och mitt första inlägg här. Jag har bloggat innan men har innan tröttnat fort. Tror kanske var för att jag uppdaterade varje dag och skrev på samma sak varje dag, så blir det ju tillslut tråkigt, både för mig och dom som läser. Men jag tänker att jag uppdaterar här kanske 3-4 gånger i veckan.

Som sagt är det måndag idag, Dom är sköna även om jag går till 4 då. Har bara tre lektioner.

Terminen har bara börjat och jag vill redan ha lov. Längtar så mycket till sportlovet. Då skall vi till hafjell i Norge och åka skidor, jätte kul.

Men nu är klockan runt 20.00 o skall bara kolla på teen wolf, träna tyska glosor och lyssna klart på min ljudbok. jag tänker att uppdaterar nästa gång på onsdag kanske, har säkert något roligare att skriva om då.

Likes

Comments

Instagram @tildalangandersson