1.Vilken är din favorit halloweenfilm?
Jag tror att det skulle vara någon skräckfilm, typ som Annabelle.

2. 1-10, hur mycket tycker du om halloween?
Lätt en 10, jag älskar halloween!

3. Har du alltid varit en halloween älskare?
Ja det har jag. Jag har alltid älskat och klä ut och sminka mig, såå kul!

4. Hur får man den bästa halloween känslan?
Man klär ut sig, är med kompisar, äter godis och kär ut pumpor, om man gör det så lovar jag att man kommer få den absolut bästa halloween känslan.

5. Favorit halloween dekorationer?
Spindelväv, spindlar och pumpor.

6. Favorit halloween godis?
Detta gäller ju inte bara halloween men choklad.🍫

7. Vampyrer eller zombies
Zombies alla dagar i veckan. Jag tycker faktiskt inte ens att vampyrer är läskiga.

8. Vilken är din största rädsla?
Min största rädsla är nog mörkret😖🌑🌌

9. Sist men inte minst, är du rädd du rädd för spöken?👻
Det är jag. Kanske till och med lite för mycket, haha😂

Hoppas du gillade att jag gjorde den här tagen😘
Hejdå!!!💗🎃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen!
I'm back!
Nu så är jag tillbaka igen, det som har hänt sedan sist är att jag har fått en ny mobil (iPhone 6), jag har blivit tonåring och alltså fyllt 13 år, jag har slutat på Leksberg och börjat på Tuna, alltså högstadiet, jag har fått en IPad utav skolan, men det bästa som har hänt är att jag och min familj har skaffat en hund. Det är en tollare, han är nio veckor och heter Norton.

Hoppas att ni är taggade på att få följa med in i mitt liv igen så får ni ha det så bra😘

Likes

Comments

Hej på er! Idag så är jag på väg till Skövde golfklubb. Jag och några killar ska dit på läger. Jag skulle vela säga att kag är jätte pepp på det, men det är jag inte alls. Jag vet inte varför men jag är inte bara sugen på det.
Der är ett tvådagars läger men jag och pappa åker hem emellan eftersom att Skövde ligger så nära.

Hoppas att ni får en otroligt bra dag!

KRAMISAR TILL ER ALLA!

Likes

Comments

Hej hej! Idag så är jag hemma ifrån skolan igen. Jag vet att jag skrev igår att jag skulle gå men jag fick sjukt ont i magen inatt så jag kunde inte sova så bra och har fortfarande ont.

På fredag så ska jag och min klass att ha disco. Det ska bli jätte kul och alla tjejer ska göra iordning osd tillsammans i skolan. Vi kommer att vara helt själva i skolan och käka godis så jag ser nästan mer fram emot det än själva discot.

Under här kommer lite info:

VAR? LEKSBERGS GYMNASTIKSAL
NÄR? 17 APRIL
TID? LÅG ( ÅK 0-3): 18.00-20.00
MELLAN ( ÅK 4-6): 20.30-22.30
PRIS? LÅG: 15;-
MELLAN: 20;-
DJ? VILLE & LEO

Hoppas ni kan komma!

KRAMISAR!

Likes

Comments

Hallå hallå! Idag har jag varit hemma ifrån skolan. Jag har haft ont i magen och så har det känts som om jag dkulle spy, så det var ju inte så trevligt direkt. Men imorgon så kommer jag att gå dit i alla fall. När jag har varit hemma så har jag pluggat engelska tills på onsdag. Då har vi nationellt prov. Nu så sitter jag i soffan och kollar på Parneviks! Ha en underbar kväll♥ kram kram♥

Likes

Comments

Hejsan! Min mamma var med i en Facebook tävling och ironiskt nog vann den. Priset var en Jawbones högtalare mini jambox. Det är super bra ljud, den är smidig att få med sig och så finns det en app att ladda ner där kan man spela musik trådlöst ifrån mobilen. Vi har den i färgen silver men den finns i alla olika färger. Vi fick den som sagt gratis men om vi hade köpt den så hade den kostat 800:- på Norlanders. Jag är verkligen super glad över det och den kommer inte stå i ett hörn och damma det är jag säker på!KRAM KRAM KRAM! ♥

Likes

Comments

Hej hej! Under här kommer en outfit som är ifrån HM jag tycker att den passar perfekt till sommaren när man har blivit lite brun. Hade super gärna haft den i garderoben!

KRAM KRAM

Likes

Comments

Hej! Här så kommer min första outfit blid💁

TRÖJA: Rut & cirkle

BYXOR: H&M

SKOR: Converse (low)

SOLGLASÖGON: Ray Ban

VÄSKA: Michael Kors

ARMBAND: ?

Likes

Comments

Hej hej! Förlåt för att jag inte har uppdaterat på över en vecka men jag hade fullt upp då, och när jag väl inte hade något att göra så kände jag att jag inte orkade med bloggen. Men iallafall så hade jag nationella prov i matte idag. Det var 2 prov men de var inte så jätte svåra. Det andra var nog faktiskt svårast för det var om massor med saker som vi inte hade hunnit repetera än ifrån feman men jag hoppas att det gick bra ändå.

Nu så sitter jag ute och äter mellamål. Det är sååå skönt ute. Sedan idag så ska jag på dans men den är inte för än kl.8 så det är ett bra tag kvar.Jag hoppas att vi hörs imorgon.

Kram kram!

Likes

Comments