Vit jordgubbskladdkaka

Hej på er fina ni!

Jag sitter hemma i soffan och känner mig lite snuvig efter nattens arbetspass. Nu jobbar jag bara en natt till innan jag är ledig i 8 dagar, och efter det har jag bara två pass kvar innan jag går på semester. Jag vet inte varför, men jag längtar så otroligt mycket efter den här ledigheten just nu. Så den kommer väldigt lägligt måste jag erkänna!

Igår slängde jag ihop en liten kladdkaka till jobbet. Och det blev inte vilken kladdkaka som helst, utan en vit sådan med en himla massa söta jordgubbar. Tyvärr följde jag receptet till punkt och pricka, vilket gjorde att den inte blev så kladdig. Men med lite vispad grädde till verkade den göra succé på jobbet ändå! Ni hittar recptet HÄR.

Det verkar som att årets midsommarfirande kommer att bli lika kallt som vanligt även i år, men jag ser ändå fram emot vad morgondagen har att erbjuda. Jag står för efterrätten till kvällens firande, och då ska jag göra en fräsch jordgubbstårta med smak av lite fläder och citron. Vad har ni för mysiga planer tro?

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Mamma-Mia
Mamma-Mia,
The same procedure as last year. And the year before. Men i år blir det vegansk skagenröra, vegetarisk Jansson, ärthummus och en massa annat veg göttans. Plus det gamla vanliga. Så alla kommer att bli mätta och glada. Ha det så bra du med, och kom ihåg att ni är hjältarna! Puss ❤
tildaholmberg
tildaholmberg,
Det låter nästan för bra för att vara sant! Där skulle man ha varit… MEN vi hade det väldigt trevligt igår vi också! Och även vi blev mätta 😃 Puss på dig <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229