Postad i: Allmänt

Visning av drömhuset?

God morgon, god morgon!

Denna frostiga, tidiga, torsdagsmorgon känns alldeles underbar. Eller hur? Eller ja, det är vad jag strävar efter att känna när jag kliver upp under en arbetsdag, men kanske inte alltid lyckas. Det var en tjej som jag följer på instagram som berättade att hon alltid, varje morgon innan hon kliver upp, säger: ”vilken underbar dag” till sig själv. Bra idé va? Jag tror faktiskt att jag ska ta efter det!

Igår på vår dejt satt vi och kollade på ett riktigt drömhus som ligger ute på Hemnet. Vi kollade upp allt ifrån vad det skulle kosta oss i månaden, till vart man skulle bygga en större altan. Och som många av er vet blir jag typ alltid kär i alla hus jag kan föreställa mig själv att leva i... Så nu är jag såld! Jag vill bara flytta in NU, direkt. Men men, vi får väl se hur det fortskrider. Jag hoppas att ingen annan blir så kär som jag är. Ni alla kan väl hålla tummarna åt mig??

Ha en fin dag nu! Och ni som fortfarande ligger i sängen, säg till er själv att denna dag är helt underbar innan ni kliver upp.

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

MammaMia
MammaMia,
Spännande! ❤
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Hihi eller hur 😍 var och tjuvkikade lite på det igår!! nouw.com/tildakristinholmberg
saralouise
saralouise,
Vad är det för restaurang? Såg så gott utnouw.com/saralouise
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja det är helt fantastiskt gott där! Det är Sarahs här i Gävle 😍nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229