Vårt stora, bruna badrum

God morgon! Ja jag vaknade faktiskt inte för så längesedan… Jag jobbade natt inatt, kom hem vid 9 och gick och la mig i några timmar. Vilket var väldigt, väldigt skönt!

Igår när mamma var här köpte hon lite olika blommor hem till vår lägenhet, bland annat eucalyptus till vår nya hylla inne i det stora badrummet. Vi köpte hyllan (och tvättkorgen) på IKEA vid jul ungefär, men jag har inte kommit mig för att visa den innan. Jag var otroligt skeptisk mot våra bruna toaletter/badrum innan vi flyttade in i lägenheten. Det är absolut ingen färg jag hade valt själv… Dock måste jag säga att jag gillar färgen mer och mer. Den känns nästan lite "lyxig" när man tänker efter!

Vi har inte kommit så långt i att göra fint inne i det här stora badrummet. Förresten så ser ni ju bara halva badrummet på bilderna, bakom kameran finns en dubbelt så stor del med dusch, badkar och två handfat. Så det är verkligen stort! Men det går sakta men säkert framåt med pyntningen. Vi funderar på att sätta upp skåp på väggen ovanför tvättmaskinerna också, så det är lite att dona med innan allt är klart.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229