Postad i: Resor

Vårt dygn i huvudstaden

Efter att ha lämnat Elina och Mille hemma i vår lägenhet vid 17-tiden i fredags rullade vi bilen mot Stockholm med musik på högsta volym i högtalarna. Att sitta i framsätet båda två, med musik poppande gjorde att det kändes lite som tiden innan Mille. Ovant, men också så härligt att känna att det faktiskt finns kvar. Snacka om att man har lagt sina egna behov på hyllan de senaste månaderna, dock med glädje såklart! Jag grät några skvättar i början av resan, men sa åt mig själv att njuta av detta dygn istället. Och som jag njöt!

Vi checkade in på hotellet, uppgraderade rummet, slängde oss i hotellsängen och drack nått glas bubbel. Vi lyssnade på musik, pratade, gjorde oss i ordning och begav oss sedan mot restaurangen vi hade bokat. Och snälla ni, ät på Farang nästa gång ni är i Stockholm. Herrejösses vilken mat alltså!! Helt ärligt kan jag säga att det var bland det godaste jag har ätit i mitt liv.

Efter en natt med otroligt djup sömn började vi lördagen med kaffe i hotellsängen. När vi sedan valde att gå ner till frukosten fastnade vi där i flera timmar. Efter kaffekopp nummer 5 var det dock dags att checka ut, och förbereda oss för den egentliga anledningen till att vi var i Sthlm. Nämligen min födelsedagspresent som bestod av en Harry Potter-konsert! Ja jag vet, vi är nördar, haha. Men jäklar vad häftigt det var alltså!

Precis innan denna konsert avslutades behövde vi dock smita ut och hoppa in i bilen för att åka mot Sandviken. Där skulle jag nämligen gå på ännu en födelsedagspresent med syrran och mamma. Vi och jäkligt många andra var på Mia Skäringers helt underbara show! Har ni inte sett den måste ni verkligen göra det.

Efter detta dygn kan jag lova att mamma-hjärtat saknade sin lilla kille. Nästan så mycket att jag ville väcka honom när jag kom hem. Så skönt att dock få vara gamla hederliga Tilda för en stund! Tack livet.


  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Så välförtjänt ❤️
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Allt tack vare dig ❤️
nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229