Vardagsmotion

Nu under praktiken har jag varit så sjukt trött både innan och efter att jag kommer hem. Kanske är det för att jag varje dag samlar in så otroligt mycket intryck, eller kanske för att jag är helt ovan att kliva upp 05:15 eller istället komma hem 22:30... I alla fall har min träning blivit lite isidosatt då jag inte alls har varken ork eller motivation.

Men för 2 veckor sedan fick jag ett tips om en app på mobilen som heter Moves. Den fungerar som en stegräknare och känner även av om jag joggar, springer eller cyklar. Så varje dag räknar den ut det här till mig, så får man en notis om det morgonen efter. Så, en vanlig dag på praktiken cyklar jag 5,5 km dit och tillbaka, och går mellan 7000-11 000 steg. Är inte det en rejäl dos vardagsmotion så säg? Jag vet att det inte täcker den träning jag behöver, men jag blev positivt överraskad över hur mycket jag ändå kommer att röra mig i mitt blivande yrke. Och att jag kanske inte behöver ha dåligt samvete om jag vill ligga i soffan en kväll istället för att ta på mig springskörna.

Idag jobbar jag kväll, så nu tänkte jag ta en sväng till gymmet och köra lite cardio. Har nämligen ett avsnitt på p1-dokumentär jag bara MÅSTE lyssna på. Och vad passar inte bättre än att göra det när man tränar?! Ha en bra dag allihopa /puss Tilda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229