Postad i: Hemma hos oss

Vår ovärderliga innergård

Jag hade inte klarat mig många minuter utan balkong eller innergård boendes i lägenhet alltså. Är man uppvuxen på landet, men oändligt mycket mark och skog att röra sig i tror jag att kroppen är inställd på att bara kunna kliva utanför dörren och njuta av naturen. En av de största anledningarna till att vi faktiskt väljer att bo kvar i vår lägenhet är möjligheten att kunna spendera tid på innergården, vilket gör att vi inte känner oss ett dugg instängda. Då vi dessutom bor på bottenvåningen kommer jag inte ha några problem alls att ställa barnvagnen nedanför köksfönstret när Plutten sover heller, och det måste jag erkänna känns helt underbart!

Jag spenderar just nu varenda soliga dag på vår gård. Jag läser böcker, lyssnar på poddar, donar i trädgården och njuuuter av vårt fantastiskt vackra äppelträd som blommar precis nu. Och jag kan meddela att jag njuter av varenda liten sekund!

Visst måste även ni tycka att vi är ganska lyckligt lottade som bor här också va? Jag är tacksam över det varenda eviga dag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229