Postad i: Allmänt

Vår första dejt night!

God eftermiddag finisar! Jag sitter just nu i soffan och har precis ätit lite lunch medan M sover och J är och handlar. Ikväll blir det hamburgare till middag och, vare sig jag vill eller inte, fotboll på tvn. Det första J gjorde imorse var att sätta på lillen hans Arsenal-outfit för första gången, och bara för att inte bli utstött av familjen sitter även jag med en sådan tröja på mig också, haha. Lite fjantig får man väl vara när man blivit en familj va?

Igår kväll hade jag och J vår första dejt night på en månad. Vi var ensamma bara han och jag i hela 3 timmar. Ja, det kändes faktiskt som en evighet att vara ifrån lillen så länge. Men det var verkligen välbehövligt! Min syster hade tagit tåget från Hudik bara för att vara med M dessa timmar, så att föräldrarna kunde äta och gå på bio tillsammans. Jag måste erkänna att jag hade svårt att slappna av till en början, men när Elina skickade en bild på att hon fått honom att sova släppte allt. Ah, förutom att tuttarna höll på att sprängas där i slutet då...

Vi är i alla fall SÅ tacksamma för vår kväll ensamma! Bästa moster <3

Lejonkungen, som var bion vi gick på, får en 7 av 10 på poängskalan. Filmen var riktigt bra gjord, men ljudet i salongen var otroligt dåligt, så därför förstördes känslan en aning. Men om man gillar lejonkungen sedan innan är den absolut värd att se på bio!

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

systrarnaberglov
systrarnaberglov,
Ni är de bästa jag vet på att ta hand om varandra. Familjeinspiration <3 nouw.com/systrarnaberglov
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Du är den bästa jag vet <3nouw.com/tildakristinholmberg
Storasyster
Storasyster,
Moster hjärta Mille <3 nouw.com/storasyster
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229