Postad i: Hemma hos oss

Vänt upp och ner på hela lägenheten

Efter en riiiiiktig piss-natt för mig och Millian, som dock räddades av J som gick upp med lillen vid 05:45, bestämde jag mig för att jag måste hitta på något under dagen. Detta för att tränga undan så mycket av trötthetskänslorna som möjligt. Så efter frukost och förmiddagsluren för Mille så började vi dona för fullt. Med han i bärselen på min framsida har vi stökat upp alla lådor med julsaker, och dessutom tagit varenda blomma, ljusstake, vas, ja alla inredningsdetaljer som lägenheten innehåller och ställt på matbordet i vardagsrummet. Jag känner att jag blivit lite hemmablind, och vill därför ”starta om på nytt”. Jag vill, tillsammans med J, fundera ut den perfekta platsen för varenda liten detalj vi har. Detta då allt bara har stått på samma ställe alldeles för länge, och för att vi samlat på oss en massa små-pryttlar som inte passar ihop.

Så just nu sitter jag i fåtöljen och kollar ut över en soffa som är tom på kuddar, ett matbord som är så fullproppat med saker så man inte tror att det är sant, och såklart en sovande liten bebis vid min sida! Det känns faktiskt lite roligt att dona när man vet att det blir fint i slutändan, dock hade man ju kanske kunnat skippa kaoset som det innebär.

Jag tänkte att vi ska passa på att adventsstäda nu när alla ytor är tomma. Så tänk vad härligt det kommer att kännas efteråt!

Då ni inte ens vill se hur lägenheten ser ut just nu bjuder jag på några bilder på vår lilla älskling istället!

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Bra jobbat! Och så lillgubben då <3 nouw.com/storasyster
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229