Postad i: Bakning & Matlagning
Vaniljchia med cashewnötssmör och banan
Gooood morgon! Ja klockan är strax ett och jag har precis ätit en fantastisk frukost här hemma. Jag jobbade natt inatt, och eftersom jag inte alls kände mig utvilad när jag kom hem gick jag och la mig i några timmar.
Sist när mamma och Jonny var här passade jag på att göra chiapudding till frukost då mamma äter det VARJE dag. De lärde mig vilka mått man skulle ha av allt, men jag tog inte samma topping som mamma. Hon har alltid banan och kiwi uppe på. Men jag valde att ha banan och cashewnötssmör, och halleluja vad gott det blev!!! Saken är den att vi hade kokosmjölk (från tetra, inte burk) i puddingen istället för typ soyamjölk som många har. Vilket gjorde att kokossmaken blev pricken över i:et! Jag har nu ätit detta till frukost i två dagar och dessutom middag igår, haha… Mums!
Ni hittar receptet på chiapuddingen nedanför bilderna!
Sist när mamma och Jonny var här passade jag på att göra chiapudding till frukost då mamma äter det VARJE dag. De lärde mig vilka mått man skulle ha av allt, men jag tog inte samma topping som mamma. Hon har alltid banan och kiwi uppe på. Men jag valde att ha banan och cashewnötssmör, och halleluja vad gott det blev!!! Saken är den att vi hade kokosmjölk (från tetra, inte burk) i puddingen istället för typ soyamjölk som många har. Vilket gjorde att kokossmaken blev pricken över i:et! Jag har nu ätit detta till frukost i två dagar och dessutom middag igår, haha… Mums!
Ni hittar receptet på chiapuddingen nedanför bilderna!
2 msk chiafrön
1 krm vaniljsocker
1 dl kokosmjölk (från tetra)
Låt detta stå i kylskåpet i ungefär 10-15 minuter. Rör om då och då!
1 krm vaniljsocker
1 dl kokosmjölk (från tetra)
Låt detta stå i kylskåpet i ungefär 10-15 minuter. Rör om då och då!