Postad i: Allmänt

Välbehövlig, mysig och mättande

Hur har din helg varit? Min har varit välbehövlig, mysig och mättande. Jag har fått spendera tid med familj och vänner, ätit god mat och dessutom fått lite egentid som använts till att träna. På tal om träning har jag nu lyckats pallra mig till gymmet hela 3 gånger, och det känns verkligen så himla skönt. Det är till och med skönt att känna av träningsvärken som kommer dagarna efter, och det beror ju enbart på att jag inte känt av det på flera månader. Men oj oj oj så svag jag är alltså... Jag har nog inte haft så här lite muskler på säkert 20 år (helt ärligt). Men ja, då kan det bara bli bättre brukar man säga va?

Fredagen som var lagade vi asiatisk bowl här hemma, och efter det så frossade vi i godis och chips. Det var jag, J, Pierre och Mille som var här hemma. Vi kikade på Idol och myste järnet.

Lördagen spenderades på stan med min lilla familj. Vi strosade runt på affärer, lunchade och fikade. Efter någon timme hemma åkte vi sedan till Hillsjöstrand för att hälsa på lilla mini-Ture. Sååå söt, och sååå liten. Helt plötsligt vart vår bebis väldigt stor. När hände det? Där bjöds det i alla fall på de godaste pizzorna jag någonsin smakat. Om ni håller utkik i framtiden kanske ni också har chansen att få smaka dom ;)

Söndagen spenderade jag och Mille här hemma medan J var på både visning och säsongens sista fotbollsmatch (halleluja!). På kvällen fick vi besök av Malin och Tim som hade med sig kebab till hela gänget. Ett perfekt avslut på helgen helt enkelt!

Nu ska jag packa det sista inför en kort Hudik-visit, och sedan några dagar i fjällen. Låter det inte helt underbart så säg?

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Så fina ni är! Hoppas det är bra med er. Kram!
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Tack fina du!! Detsamma till er <3nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229