Val som ger ångest...

God morgon soliga och vackra höst-söndag! Jag sitter just nu i mina grön/gula kläder på jobbet och inväntar nästa larm. Jag sitter med min kollega och en massa brandmän i Skutskär idag, och precis nu myser vi med kaffe i soffan! En underbar förmån vi inom ambulansen har är att kunna ta det lugnt i sängen eller soffan mellan våra larm, och det är något jag kommer ha svårt att välja bort om jag någon gång vill byta jobb!
Ja, ni kanske funderar vad det är för ångest jag menar i min rubrik, och det är faktiskt en positiv ångest, haha. Jag menar ångesten som uppstod när jag och J var på Mr 100 Tiramisu i Rom, och vi skulle välja mellan alla hundra sorters tiramisu som fanns där. Nutella med jordgubbar, Snickers, mojito, Oreo, lönnsirap och pekannötter.... Ja det fanns allt, allt, allt du kan tänka dig. Vi valde till slut tre olika sorter, och från att ha tyckt lite sisådär om tiramisu kan jag nu meddela att jag älskar det. Italienarna kan sin sak!!
Så ni som någon gång tar er till Rom MÅSTE faktiskt besöka den lilla restaurangen. Men var beredd på ångesten som uppstår!

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
Om man bara tålde nötter... men det ser sjukt gott ut!nouw.com/evelinaglad
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja det måste vara himla krångligt med den allergin ibland alltså... Du får göra en egen, nötfri, variant 😃nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229