Postad i: Bebis

Uppdatering graviditetsvecka 37

Trettiosju... 40 - 37 = 3 veckor kvar av graviditeten, och jag känner mig så redo för förlossningen just nu!! Eller ärligt talat så kommer jag nog att sakna att vara gravid när den lilla plutten väljer att komma ut. Jag tycker att det är otroligt mysigt och häftigt att ha en liten krabat som växer i min mage, och dessutom mår jag ju också väldigt bra, vilket gör att jag inte lider speciellt mycket av de förändringar som händer med kroppen.

Som sagt mår jag väldigt bra, men den senaste veckan har faktiskt varit lite tyngre än innan. Anledningen till det är väldigt logisk, och som ni kanske kan gissa er fram till är det värmen som har gjort mitt mående sämre. Jag har haft väldigt svårt att sova om nätterna, så att vi hittade en liten fläkt på Biltema har verkligen räddat min sömn totalt. Förutom att det har varit varmt har jag dessutom börjat gå upp och kissa upp emot 6 gånger per natt, vilket är otroligt irriterande, MEN också helt naturligt.

Mina problem med ischias har (peppar peppar) släppt helt och hållet. Jag känner ingenting bak i låret och rumpan nu, men istället har fogarna börjat göra sig påminda. Främst när jag har gått eller stått en längre stund.

Senaste besöket hos barnmorskan var det sista med just vår barnmorska. Hon går nämligen på semester nu i dagarna, så vi ska få träffa en annan tjej nästa gång. Allt såg bra ut med både bebis och mig när vi var där, och vi började prata lite om hur jag skulle vilja ha det på förlossningen. Det enda jag vet är att jag vill känna mig trygg med barnmorskan, alltså kunna släppa kontrollen till henne, och att jag är öppen för förslag om smärtlindring. Dom kan det där så mycket bättre än mig, så att lyssna på deras råd känns som det absolut bästa!

Cravings den senaste tiden har egentligen varit allt nyttigt du kan tänka dig. Frukt, frukt och åter frukt, men även sallad och isbitar, haha.

Jag har börjat packa den berömda förlossningsväskan med saker till mig, så nu någon kväll ska J få välja ut kläder till bebisen. Om jag känner honom rätt blir det den, alldeles för stora, Arsenal-dressen... haha. Förutom det har vi lagt en liten snutte-nalle i vår säng för att den ska lukta som oss när bebisen kommer hem!

Ja, så ser livet med magen ut just nu. Skriv gärna om ni har någon mer fundering! Puss och kram

Bilder tagna av Emmasfotostudio (klick!).

  • Postad i: Bebis

Gillar

Kommentarer

emelie
emelie,
Hej 😊
En liten rolig fråga bara, eftersom att du själv är sjuksköterska brukar du ofta tänka på hur personalen ex tar blodprov eller hur de gör vissa saker eller är det något du helt "kopplazr bort?"

Jobbar själv inom vården och ibland när annan personal tar ex bloprov pöå ett sätt men glömmmer något eller så tänker jag på det, brukar inte kommentera men lägger ändå märke till det och skulle vara kul att se hur du tänker om det 😊
Kram, och waow vad vacker du är
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Hejsan! Jo men visst tänker jag på hur andra inom vården tar tex prover, det kan jag erkänna 😊 men som du säger så brukar jag inte kommentera om de gör något fel, om det inte är något allvarligt fel då såklart! Men det har jag inte varit med om 😄
Tack snälla du!! Kram
nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229