Tuttar och tvillingar!

God, soliga, söndagseftermiddag kära ni!

Jag ligger just nu i soffan med riktig matkoma efter en spontan brunch här hemma. Jag fick besök av mina saknade bonus-tvillingsystrar nu i eftermiddag, så då slängde jag ihop en liten blandning av mat jag hade hemma. Det blev toast med kantarellstuvning, frukt, kaffe, mackor, äppelmust (som förövrigt är det godaste jag har druckit) och dessutom tre små tutt-bakelser från Lido. Det är ju bara en rosa månad per år!!

Ja som ni kanske förstår är det min mammas mans två döttrar jag pratar om, och dom två människorna är verkligen helt fantastiska. Jag känner mig lyckligt lottad som har fått flera fina bonussyskon under åren, vilket inte alltid är en självklarhet. Hanna och Linnéa är så genuina, snälla, goa och roliga. Dessutom får dom mig alltid att skratta! Jag önskar att vi sågs oftare, men nu kan jag i alla fall vara glad att dom har flyttat liiiite närmare Gävle än förut. Om ni läser tjejer: Tack så himla mycket för idag <3

Snart kommer Anna hit! Vi ska laga mat och bara mysa. Någon gång ikväll kommer även J hem från en golfhelg också! Det känns som att den här söndagen har varit, och kommer att bli precis som en söndag ska vara.

Gillar

Kommentarer

karolinhargsten
karolinhargsten,
Vart är den stora vattenkannan ifrån? Super snygg!nouw.com/karolinhargsten
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Oj du... Jakob har fått den genom jobbet, så vi vet faktiskt inte 🧐nouw.com/tildakristinholmberg
Hanna
Hanna ,
Men älskling du är guld! Så himla kul att ses igen verkligen ❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229