Tryffelpasta på 20 minuter!

Goood fredag! Idag vart det en tidig morgon för mig då jag, Malin och Petra bokat in spinning klockan 07. Så himla skönt att starta helgen med det, för att sen gå hem och äta frukost och kolla på Nyhetsmorgon i morogonrock. Snart ska jag iväg på AW med några kollegor, och sen vid 18 kommer några av mina favorittjejer hit för lite bubbel innan vi ska ut och äta.

Idag när jag slängde ihop en snabb lunch och smakade av denna kände jag att jag bara måste dela med mig av receptet till er. Det vart så himla gott alltså!! Och förutom det tog det bara 20 minuter att göra (älskar vegetariskt som alltid går så fort)! Det jag använde mig av var:

0,5 hackad gul lök

1 zucchini

Ca. 10 st färska champinjoner

1 finhackad vitlöksklyfta

Salt och peppar

3 dl creme fraiche

Ca. 1 msk tryffelolja

Pasta

Koka pastan al dente. Dela zucchinin och champinjonerna till önskad storlek. Stek lök, zucchini, champinjoner och vitlök. Salta och peppra. När de vegetariska ingredienserna fått lite färg sänker du värmen och tillsätter creme fraichen, och efter en stund också tryffeloljan. Smaka av med salt, peppar och eventuellt mer olja. Häll av vattnet från den färdigkokta pastan och blanda sedan i det i såsen. Servera med ruccola och chiliflakes!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229