Postad i: Allmänt, Q/A

Tipsrunda om mig!

God morgon fina ni! Jag har faktiskt precis ätit frukost efter en riktig sovmorgon. Jag ska nämligen jobba min första natt på nästan en månad inatt, så kände att jag behövde sova ut. Idag ska jag bara dona med lite inför att pappa och Reneé kommer på besök imorgon, och sen har jag även lite att fixa inför tjejhelgen i Sundsvall!

När jag hade min 25-årsfest hade jag gjort en liten tipsrunda hemma hos oss som gästerna kunde roa sig med. Det är frågor som handlar om mig, men komiskt nog var det ingen som hade alla rätt. Mina vänner fick tre alternativ att välja mellan, vilket ni inte får. SÅ upp till bevis om det är någon som känner mig bättre än mina närmsta vänner som var på festen?

1. Hur många tv-program har Tilda varit med i?

2, Hur lång är Tilda?

3, Hur många syskon har Tilda?

4. Vad har Tilda fobi för?

5. Hur många länder har Tilda varit i?

6. Vilken spritsort kan Tilda inte dricka utan att spy?

7. Hur många år har Tilda pluggat på högskola/universitet?

8. Vad vill Tilda bli när hon blir stor?

9. När Jakob och Tilda hade varit tillsammans i bara några månader gjorde Jakob någonting för Tilda som inte alla skulle göra för sin partner. Vad?

English? Press here to use google translate.

Facit: 1. 4 st tv-program. 2. 173 cm. 3. 2 helsyskon, 1 halvsyskon och 6 plastsyskon. 4. Fötter. 5. 22 st länder. 6. Mintuu. 7. 4 år. 8. Konditor. 9. Jakob symptatispydde.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229