Tips på restauranger i Amsterdam

God morgon första advent! Hoppas ni har haft en fin helg hittills, det kan jag lova att jag har haft.

Tänkte tipsa er alla om några bra restauranger vi var på i Amsterdam. Vi testade allt ifrån acai-bowl till tex-mex, och är riktigt nöjd med det mesta. Här nedan hittar ni våra tips:

Juice to Boost:

Ett otroligt charmigt frukost/brunch/lunch-ställe på en liten gömd gata i centrala Amsterdam. Vi gick förbi stället bara av en slump första dagen, och blev så nöjda att vi valde att gå dit och äta frukost igen vår sista dag. De serverar en mängd olika smoothies, acai-bowls, färskpressade juicer och helt himmelska mackor. Tips tips!

 

Los Pilones Cantina Mexico:

En supermysig, liten, mexikansk restaurang med otroligt god mat! Stället var nästintill fullproppat när vi kom på torsdagen, så jag tror att det kan vara smart att boka bord. Härlig spansktalande personal som gjorde riktigt bra drinkar. Tydligen känd för sin goda tequila!

 

The Avocado Show:

När man hittar en restaurang med 85 tusen följare på Instagram så känns det nästan som ett måste att besöka den. Och det är vi väldigt glada att vi gjorde. Allt, allt, allt som serverades på det här otroligt mysiga stället innehöll avocado. Vi delade på matcha-pannkakor, en macka med kalkon, avokado och tryffelmajonäs, juice och kaffe. Dessutom fick vi en varsin avokado-brownie till kaffet. Vi verkar ha haft väldigt tur när vi kom, för vi fick bord direkt. Men efter bara en stund bildades det en låååång kö med människor utanför. Så stället är väldigt populärt, och vi förstår verkligen varför!

 

Segugio:

När det känns som man stiger in i Italien bara av att gå in i en restaurang, då har man lyckats. Vi blev serverade av en RIKTIG italienare, som stod för en fantastiskt bra service. Vi testade restaurangens avsmakningsmeny, och till det drack vi rött vin. Maten var god, men inte alls värd de pengar vi till slut fick lägga ner. Tipsar fortfarande om restaurangen, då jag tycker att stämningen och servicen var så bra. Men avsmakningsmenyn, den kan man skippa!

 

Tales and Spirits:

Vår absoluta favorit av restaurangerna vi besökte! Vi blev tipsade om den här restaurangen av en kille från Hudik, och han nämnde att vi borde gå dit och testa deras drinkar. Så här i efterhand förstår vi absolut varför! Otrolig välkomponerade drinkar som serverades i matchande glas. En drink var t.e.x. i ett paket, och en annan i en stor bok! Sen maten…. WOW! Menyn bestod av mindre rätter, och allt som jag tog smakade helt himmelskt. Ett stort tips om ni ska till Amsterdam!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229