Postad i: Resor

Throwback to Mauritius

Är det bara jag, eller börjar man inte längta till lite sol och värme dessa dagar? Jag älskar ju vintern och allt som hör den till, men nu börjar verkligen D-vitaminbristen och mörkret göra sitt... Det är faktiskt inte många veckor kvar tills dess att vi flyger mot lite varmare breddgrader, men jag håller redan tummarna på att Spanien då kan bjuda på lite solstrålar och plusgrader. Gärna ganska många plusgrader!

Jag fick sådan längtan till värmen så jag började kika igenom bilder från när vi var på vår DRÖMRESA till Mauritius... Oj oj oj vad jag drömmer mig tillbaka till denna fantastiska ö. Är det någonstans jag ska tillbaka till i mitt liv så är det dit. Och till Bali. Och till Sydafrika. Och till Australien. Men jag tror ni förstår... Vissa ställen bara får en att känna att man lever i en dröm, och den drömmen vill man ju tillbaka till!

Stränderna, människorna, hotellet... Ja allt var bara helt underbart på vår resa hit. Och sist men inte minst maten!!! Stark mat som påminner om indiskt. Nom nom nom. Och såklart färsk frukt, glass, bubbel och latte i överflöd.

Vill ni ha tips från vår resa får ni MER än gärna höra av er! Jag kan rekommendera nästintill allt vi upplevde (förutom glassen vi råkade köpa för 250kr...).

Hoppas att ni fick lite sol- och värmefeeling i och med det här inlägget också. Nu ska jag ta en varm dusch för att tina upp mig efter en promenad i kylan!

  • Postad i: Resor
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Maddesdagbok_foton
Maddesdagbok_foton,
Vackra bilder och fin o intressant blogg du har!♥️😊nouw.com/maddesdagbok_foton
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Tack snälla, vad glad jag blir att du skriver så ❣️🌸nouw.com/tildakristinholmberg
Maddesdagbok_foton
Maddesdagbok_foton,
Varsågod snälla du och jag står för det. Det är meningen att du ska bli glad. Tyx om min blogg då? Lämna gärna en / få kommentarer.. om du vill?🌷💓nouw.com/maddesdagbok_foton
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229