The Power of Flowers

God förmiddag, soliga måndag!

Nu är nästan halva min monster-jobbvecka avklarad. Jag som inte är van att jobba så många dagar i rad jobbar nämligen 7 dagar nu, dock är två av dagarna som HLR-instruktör, vilket ska bli riktigt spännande!

För snart en vecka sedan fick jag äran att agera modell på ett stort florist-event på vackra Engeltofta utanför Gävle. Det var Malin som frågade mig om jag ville vara med att ställa upp och visa upp olika blomsteruppsättningar under kvällen, och redan då tyckte jag att det lät väldigt lockande!

När vi kom dit fick vi middag och kaffe innan det var dags att gå igenom vad vi skulle göra under kvällen. Det var två otroligt inspirerande tjejer som höll i eventet, så även jag känner mig full av inspo inför julens alla pyntningar. Som ni ser på bilderna var det helt magiskt vackert där inne, och vi gissade oss till att det måste vara blommor för flera 10-tals tusen kronor.
Till slut var det dags för show! Det var ett stort gäng florister som såg på medan vi tjejer gick och visade upp helt makalösa buketter, hårsmycken, ljuskronor och ”moln”. Ett riktigt häftigt event som sådde ett litet frö om att planering och blommor faktiskt är ganska roligt! Tack Malin, och tack interflora för att jag fick möjligheten att vara med på detta! <3

Gillar

Kommentarer

MalinHillgren
MalinHillgren,
Tack själv! <3nouw.com/malinhillgren
timhallin
timhallin,
Nu hoppas jag Malin har plockat med sig hälften hem och överraskar mig med ett fantastiskt blomsterarrangemang när man återvänder! 😉👌nouw.com/timhallin
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Haha du ska bara veta! Crazy-flower-lady 😆🌸nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229