Tänk att han skämmer bort mig med en resa till Rom

Ja jag har ju faktiskt inte berättat för er att resan till Rom var en födelsedagspresent från min fina fästman. Jag känner mig riktigt bortskämd samt lyckligt lottad, och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka honom tillräckligt. Men ja... jag kan ju börja med att säga att han är bäst i världen helt enkelt!


Dagen med stort D är dock idag! Idag fyller jag hela 26 år, och har faktiskt ingen ångest alls. Jag känner mig så nöjd i livet just nu, och jag bara njuter av att bli äldre och förhoppningsvis lite klokare. Igår bjöd jag på lite fika här hemma, och både släkt och vänner kom för att fira mig under hela dagen. Jag blev faktiskt överraskad av tre sällskap som sagt att dom inte kunde komma, vilket jag älskar. Jag älskar först och främst överraskningar, och sen älskar jag även att dom tar sig tiden att komma hit bara för mig! Fina, fina människor <3

Här nedan kommer bilder från dag två i Rom! Colosseum, ”Gräddtårtan” och Forum Romanum var huvudattraktionerna under dagen. Det går faktiskt inte att beskriva känslan av att vara på dessa platser. Jag stod och gapade vid flera tillfällen, och fick ansträninga mig för att förstå vilka fantastiska skapelser jag hade framför mig. Det är verkligen SÅ coolt att ha få uppleva dessa platser, och jag älskar att J tar med mig och visar allt. Jag vet inte om jag har berättat det, men han har ju varit i Rom innan, så därför har han agerat guide under dessa dagar.

Så om du läser det här älskling, TACK än en gång!

English? Press here to utse Google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229