Stressigt? Piffa upp pyttipannan

Vissa dagar är alltid stressigare än andra, och då lägger i alla fall jag inte så mycket krut på matlagning. Idag var en sån dag då jag har fullt upp med att baka inför min sista jobbdag på Gävle sjukhus imorgon. Förstår ni? Jag jobbar alltså kväll ikväll och imorgonkväll, sen ska jag inte gå till 112K nått mer. I alla fall inte än på ett tag... Just nu känns det bara sorgligt och tråkigt, jag kommer att sakna mina tjejer och killar där på avdelningen så otroligt mycket. Just därför vill jag skämma bort dom alla med en massa fika imorgon!

Det jag tänkte säga är, att när man inte har tid att lägga någon energi på matlagning dagar som dessa, så finns det några tips på hur man kan göra väldigt enkel mat riktigt god! Ett exempel är fryst, tråkig, pyttipanna. Är det någonting jag aldrig är sugen på så är det ju det. Men J har lärt mig hur man kan piffa upp denna otroligt tråkiga maträtt bara genom att tillsätta lite grädde, sambal oelek, salt, peppar och i mitt fall idag också creme fraiche med smak av vitlök. Genom att tillsätta dessa ingredienser blir det som en ny maträtt. Snabbt enkelt och faktiskt riktigt gott! Ni bara måste testa det i stressen någon dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229