Postad i: Allmänt, NEW IN

Stolt ambassadör!!!

Söndag den första juli 2018, dagen då Tilda går på sitt livs första betalda 4-veckorssemester! Förstår ni den känslan? Igår firade jag och J med bubbel, pizza samt mys med min nya pläd från Black Hippo Design.

Idag kan jag med glädje berätta vad mitt spännande möte i fredags handlade om. Det är nämligen så att jag har fått äran att vara ambassadör (!!!) för en fantastisk inredningsbutik här i Gävle. Black Hippo Design är en liten, liten gårdsbutik som säljer helt unika produkter. Butiken drivs av en väldigt inspirerande kvinna som vågat satsa på sina drömmar utöver hennes heltidsjobb, och jag känner ett otroligt driv att göra allt jag kan för att hjälpa hennes butik att utvecklas. Hon väljer produkter med omsorg och många av dessa görs bland annat av svenska, talangfulla kvinnor, är fair trade-märkta samt stödjer organisationer som Suicide Zero och Barncancerfonden. Hon tar bara in en begränsad upplaga av sina produkter, detta för att varje hem ska bli personligt samt inbjudande, och inte som alla andra hem.

Butiken har nu funnits sedan september 2017, och härmed vill jag att alla som har vägarna förbi Gävle (eller bor i Gävle) åker förbi denna fantastiska lilla oas! Genom att klicka HÄR kommer du till @blackhippodesign på Instagram där du även hittar adressen till butiken. In och följ!!!

English? Press here to use google translate. Inlägg i samarbete med Black Hippo Design.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229