Postad i: Allmänt, NEW IN

Spännande villavisning!

Innehåller affiliate-länkar

God kväll alla mina fina! Hoppas att ni mår bra, och att ni har haft en fin helg.

Jag kom hem från jobbet för bara en stund sedan. Vi fick lite övertid, så kvällens middag blev i det senaste laget då J är på fotbollsträning och inte hann laga mat. Men nu sitter jag i alla fall mätt och belåten i soffan och ser fram emot en myskväll med te och serier när han kommer hem.

Jag och J hade en supermysig helg tillsammans. Vi hann umgås med fina vänner och familj, och i söndags var vi faktiskt och kikade på ett villa lite utanför Gävle. Huset hade allt man vill ha med pool, utekar, bastuhus, gäststuga m.m. MEN det var väldigt mycket mindre än vad bilderna visade. Så tyvärr var huset inte något vi fastnade för, vilket dock inte känns så jobbigt då jag fortfarande är förälskad i vår lägenhet. Ja, det är kanske inte så många som har hängt med i våra husplaner. Men jo, visst vill vi bo i hus i framtiden. Dock är vi väldigt öppna på vart och hur, just nu lutar det faktiskt åt att bygga vårt eget hus. Men men... Det kanske hinner ändra sig 1000 gånger i min skalle innan något blir bestämt! Just nu ser jag mitt drömhus väldigt tydligt i huvudet, så en tomt skulle inte sitta fel, haha!

Ps. Jag hittade en ny, fantastisk, kappa för ett riktigt pangpris förra veckan. Dock fick jag dessutom 30% på den... Ni hittar den i alla fall HÄR!!!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229