Söndagsburgare

Igår spårade våra mattider ut totalt. Vi åt frukost 12:30, lunch 16:00 och middas så sent som 21:30. Men jäklar vilken god middag vi åt! Det blev nämligen hemmagjorda hamburgare med extra vitlök. Vi blandade nötfärs med salt, peppar, sweet chili-sås och sist men inte minst en massa vitlök. När man formar burgarna ska man tänka på att göra de så platta som möjligt, för när man väl steker dom har de en tendens att krympa ihop och bli små och tjocka. Vilket gör det svårare att få dom färdiga! 

När burgarna var klara fyllde vi Friskobröd från Max med sallad, gurka, rödlök, vitlökssås och lite pepparsås... Åh satan, det blev så gott så jag nästan smäller av! Gör som oss och laga hemmagjorda hamburgare någon dag i veckan!! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229