Sol, vind, vatten... och lyxfrukost!

När man ser överskriften tänker man spontant på sommar och allt fantastiskt som har med den att göra, men imorse var det just dessa element som jag njöt allra mest av i kalla Gävle. J hade inga möten planerade idag, och då han jobbade väldigt sent igår, valde han att ta en mysig morgon med mig.

Vi gick en promenad längst vattnet runt Gävle strand, och medan vi gick där smög sig solen upp vid horisonten. Det var riktigt bitigt för kinderna i kylan, men jag älskar när man får vakna till av frisk luft och solen i ansiktet. Man njuter ju lite extra när det var några dagar sedan solen visade sig också!

På vägen hem gick vi förbi vårt mysiga konditori som bara ligger några hus bort för att köpa frukostbröd, och när vi väl kom hem gjorde jag i ordning en riktigt lyxig torsdagsfrukost. Så himla mysigt!

Då jag jobbar natt inatt passade vi alltså på att umgås på morgonen istället, vilket det känns som att vi måste göra mer ofta.

Jag hoppas att ni också hinner njuta lite av solen dessa dagar, det ska i alla fall jag försöka göra så mycket som möjligt!

Gillar

Kommentarer

A
A,
Vart kommer skåpet på väggen på bilden längst ner till höger ifrån?
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Hejsan! Det är från Ikea faktiskt 😊nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229