Postad i: Allmänt

Skämdes man inte för vissa svenskar innan, så gör man det nu

Glad midsommar såhär någon dag för sent! Jag hoppas att ni har haft några fina, lediga dagar allihopa, och jag hoppas att ni tar vara på den här söndagen tillsammans med människor ni tycker om.

Jag spenderade min midsommar först genom att vakna upp på jobbet, men sedan genom firande med både Jakobs släkt och sedan några av mina finaste vänner. Jag gick ju på en 8-dagarsledighet på midsommarafton, så jag ska fortsätta att njuta nästan hela den här veckan också. Min plan är att lyssna på sommarpratare, läsa böcker och bara vara. Visst låter det som en bra plan va?

Jag måste bara skriva några ord om varför jag låg vaken och inte kunde sluta kolla på våra sociala medier i natt. HUR kan vuxna människor skriva så förjävliga saker om en av Sveriges bästa fotbollsspelare, Jimmy Durmaz, efter matchen igår. Människor som kallar sig själva riktiga supportrar… Men som just nu gör att allt fokus på fotbollen försvinner. Människor som idag vaknade upp som rasister, och som jag hoppas vaknade med en riktig j*vla söndagsångest. Skämdes man inte över en viss del av svenska folket innan gör man det verkligen nu… Förlåt om jag trampar någon på tårna när jag skriver detta, men man kan nästan gissa vilket parti dessa människor kommer att rösta på i september, och jag skulle bli VÄLDIGT förvånad om man vill vara en av dem efter detta utspel.

Tillägg: Tänk om, och tänk rätt, om ni funderar på att rösta på SD.

English? Press here to use google translate. Bilder lånade av människor som hann printscreena innan kommentarerna togs bort.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229