Postad i: NEW IN, Bebis

Sjuksköterskor, en liten mage & min nya klänning

Innehåller affiliate-länkar

God morgon FREDAG, säger hon som har fredag hela veckan tänker ni... haha. Men är det inte lite härligt att jag är taggade för er andras skull då? Dessutom tycket jag att det ska bli väldigt mysigt att få åka på en tripp söderut för en natt på ett spahotell med en massa favoriter. För det är just det vi ska använda helgens tid till!

Igår fick jag äntligen rå om båda mina favoritsjuksköterskor för en kväll med god mat och en massa, massa prat! Fanny som numera befinner sig i Malmö på heltid var hemma på en snabbvisit, så då passade vi på att ta en middag tillsammans jag, Anna och hon.

Alldeles nyss var vi på en standardkoll hos barnmorskan. Alla värden såg fortfarande bra ut, och min mage växer sakta men säkert längst det nedersta strecket. Jag har nu gått upp ungefär 9-10 kg, vilket känns alldeles lagomt måste jag erkänna! På tal om att jag är lite ”liten” om magen tänkte jag skriva ett inlägg om hur det faktiskt påverkar en att få höra det var och varannan dag... Men ja, det tar vi en annan dag!

Ha en fantastiskt fredag nu, för det tänker iaf jag ha!

Min underbart sköna klänning hittar du HÄR

(betallänk) med 50% rabatt. Det är inte en mammaklänning så ni vet!! Inlägget innehåller betallänkar.

  • Postad i: NEW IN, Bebis
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Frida
Frida,
Jag fick också höra att min mage var liten. Typ "du har väldigt liten mage för att snart föda (fick kommentaren i dec o bf var i februari). Jag gick upp ca 7-8 kg totalt. Alltid fick jag kommentarer om magen tex på jobbet också. Man blev ju rätt ledsen av att höra massa såna saker. Märkligt hur man blir allmänt villebråd när man är gravid.. Så jag förstår hur det kan kännas. Iaf, min bebis var liten när han föddes men frisk och kry och växer som han ska 🙂 oxh Du har iallafall en jättefin mage och en frisk och kry och helt fantastisk bebis där i 😊 Tips till BB: ta med löst sittande o mjuka o sköna byxor samt tofflor 😃
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja men visst är det konstigt att man får så otroligt många kommentarer, vilket inte alltid är så positiva heller? Till slut blir man ju påverkad fastän man inte var orolig från början... Men men, jag lyssnar på min barnmorska och hon är inte ett dugg orolig 🥰 du är en av SÅ många som har upplevt samma sak, det har jag märkt när jag börjat prata om det...
Åh men perfekt tips, det ska jag komma ihåg 😍
nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229