Postad i: Allmänt

Sista fina höstdagen och en fruktansvärd upplevelse

En solig och höstig söndag med familjen, kan det bli mysigare? Vädret kunde ju faktiskt inte ha blivit mer fantastiskt denna dag, och vi försökte verkligen att njuta av det. Varje sådan här fin höstdag tycker jag är helt magisk just för att det känns som att alla tänker att det kanske är den sista vi får på året! Håller ni inte med? Jag tycker i alla fall att det känns som att fler tar sig ut i naturen för att ta vara på dagarna när det är höst, och det är ju egentligen precis som det ska vara. Jag vill verkligen bli en sådan mamma som spenderar tid i naturen med familjen, och jag ser så fram emot alla sådana mysiga dagar som vi har framför oss med Mille.

Just nu sitter jag med en kopp kaffe i handen i soffan. Bredvid mig ligger lillen sovandes efter en morgon med promenad genom Boulognerskogen. Egentligen brukar Millian inte sova just nu, men efter att han fick sina första vaccinsprutor igår så har han varit tröttare än vanligt. Den upplevelsen är fasiken bland det värsta jag har varit med om. Så som Mille skrek har jag aldrig hört ett barn skrika, och det gjorde att även mina tårar sprutade. Både jag och J var i någon sorts chock efteråt för att vi tyckte att det var så jobbigt... Fy bubblan. Kanske är det vi som är känsliga, men om man inte reagerar på det skriket vette tusan alltså. Nu känns det bara ångestfyllt att vi ska dit för samma procedur om bara två månader.

På tal om söndagen igen. Vi tog en kort promenad, köpte med oss kaffe och satte oss i solen medan lillen sov. Efter lite amning gick vi sedan ner på stan och lunchade, och därefter gick vi faktiskt hem och städade. Känslan av ett nystädat hem är ju nästan oslagbart skulle jag säga. Kvällen avslutade vi sedan med ett besök hos våra fd grannar, och till sist genom att laga tacos hos Malin och Tim. Mys!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Åhhh så himla mysiga och fina bilder!! Men usch för den upplevelsen, förstår att det var hemskt! Har läst många mammor som skrivit att det är bland det värsta och att de börjar gråta, moderskänslorna kickar in direkt förstår jag!! Skönt att det är över för nu 😊idanilssonphoto.se
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Tack snälla!! Ja men exakt så var det... fy fasiken alltså 🙁 ja verkligen. Dock är det bara två månader till nästa gång 😅nouw.com/tildakristinholmberg
Saragrundemar
Saragrundemar,
Åhh älskar bilderna, så fina❤️nouw.com/saragrundemar
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Men tack snälla du 🥰nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229